Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Pardavimo Centras

HuiSheng Lanhai

Pardavimo Centras Panaudodami scenos dizaino vandenyno temą, paspauskite kosmoso sielą, o vaizdo elementas - kvadratas kaip vaizdinės komunikacijos elementas - leiskite žaidimo vaikams ištirti mokymosi ir augimo atradimus. fantastinis švietimo efektas. Nuo formos, masto, spalvų pritaikymo, struktūros iki psichologinio juslinio patyrimo erdvės samprata tęsiasi ir praturtėja, kai visi elementai yra integruoti ir susiduria.

Garsiakalbis

Black Hole

Garsiakalbis „Black Hole“ sukurta remiantis šiuolaikinėmis intelektualiosiomis technologijomis ir yra „Bluetooth“ nešiojamasis garsiakalbis. Jis gali būti prijungtas prie bet kokio mobiliojo telefono su skirtingomis platformomis, taip pat yra USB jungtis, skirta prisijungti prie išorinės nešiojamos atminties. Įdėta šviesa galėtų būti naudojama kaip stalo šviestuvas. Be to, patraukli „Black Hole“ išvaizda daro ją patrauklia namų apyvokos reikmenimis, kurios gali būti naudojamos interjero dizaine.

Nešiojamasis „Bluetooth“ Garsiakalbis

Black Box

Nešiojamasis „Bluetooth“ Garsiakalbis Tai yra „Bluetooth“ nešiojamasis garsiakalbis. Jis yra lengvas ir mažas, turi emocinę formą. Aš sukūriau „Black Box“ garsiakalbio formą supaprastindamas bangų formą. Norėdami klausytis stereofoninio garso, jame yra du garsiakalbiai - kairė ir dešinė. Taip pat šie du garsiakalbiai yra kiekvienos bangos formos dalis. Viena iš jų yra teigiamos bangos forma, kita - neigiamos bangos forma. naudojimui, šis prietaisas „Bluetooth“ ryšiu gali sujungti porą su kitais elektroniniais prietaisais, tokiais kaip mobilusis ir kompiuteris, ir atkuria garsą. Taip pat ji dalijasi baterijomis. Sudėjus du garsiakalbius, ant stalo atsiranda juoda dėžutė, kai jos nenaudojate.

Pardavimo Centras

Ad Jinli

Pardavimo Centras Šis projektas atnaujino senus miesto sklypo pastatus ir suteikia pastatams naują funkcinę misiją atitikti naujus funkcinius reikalavimus. Dizaineriai stengiasi paskatinti žmones priimti modernų stilių keturių pakopų mieste - nuo pastatų fasadų pertvarkymo iki interjero dekoravimo, kad būtų užtikrintas projekto įgyvendinimo vientisumas.

Nešiojamasis Garsiakalbis

Seda

Nešiojamasis Garsiakalbis Seda yra intelekto technologijų bazės funkcinis įrenginys. Rašiklio laikiklis centre yra erdvės organizatorius. Be to, skaitmeninės funkcijos, tokios kaip USB prievadas ir „Bluetooth“ jungtis, daro jį pritaikytą nešiojamam grotuvui ir garsiakalbiui, turinčiam namų zoną. Šviesos juosta, įterpta į išorinį korpusą, veikia kaip stalo lemputė. Be to, dėl patrauklios prabangos išvaizdos ji tampa tokia patraukli, kad namų apyvokos reikmenys gali būti naudojami interjero dizaine. Be to, erdvės geresnis panaudojimas yra viena iš esminių Sedos savybių.

Biuras

Phuket VIP Mercury

Biuras Remdamasi atvirumo ir nuodugnaus prekės ženklo tyrinėjimais, ištyrė dizainą ir sukūrė vizualinį vizualumo išplėtimo ir prekės ženklo pasakojimo integravimą su planeta kaip pagrindiniu kūrybiniu elementu. Plane buvo išspręstos šios trys naujos vizualinės minties problemos: Erdvės atvirumo ir funkcijų pusiausvyra; Erdvės funkcinių sričių padalijimas ir derinimas; Pagrindinio erdvinio stiliaus dėsningumas ir kaita.

Dienos dizaino legenda

Legendiniai dizaineriai ir jų apdovanoti darbai.

Dizaino legendos yra nepaprastai garsūs dizaineriai, kurie savo gerų dizainų dėka pagerina mūsų pasaulį. Atraskite legendinius dizainerius ir jų novatoriškus gaminių dizainus, originalius meno kūrinius, kūrybinę architektūrą, išskirtinius mados dizainus ir dizaino strategijas. Mėgaukitės ir tyrinėkite originalius visame pasaulyje apdovanotų dizainerių, menininkų, architektų, novatorių ir prekės ženklų dizaino darbus. Įkvėpkite kūrybinių dizainų.