Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Gyvenamojo Namo Fojė Ir Holas

Light Music

Gyvenamojo Namo Fojė Ir Holas Dėl lengvosios muzikos, gyvenamojo fojė ir holo dizaino, Armand Graham ir Aaron Yassin iš Niujorko įsikūrusios „A + A“ studijos norėjo sujungti erdvę su dinamine Adamso Morgano kaimynystėje Vašingtone, kur naktinis gyvenimas ir muzikos scena, pradedant džiazu. „Go-go to punk rock“ ir elektroniniai dalykai visada buvo svarbiausi dalykai. Tai yra jų kūrybinis įkvėpimas; rezultatas yra unikali erdvė, kurioje derinami pažangiausi skaitmeninio pagaminimo metodai su tradiciniais amatininkystės metodais, kad būtų sukurtas svaiginantis pasaulis su savo pulsu ir ritmu, kuris pagerbia gyvybingą originalią DC muziką.

Stalas

Codependent

Stalas Iš koalicijos išsiskiria psichologija ir dizainas, ypatingą dėmesį skiriant fizinėms psichologinės būklės apraiškoms, priklausomybei nuo priklausomybės. Šios dvi tarpusavyje sujungtos lentelės, kad veiktų, turi remtis viena į kitą. Dvi formos yra nepajėgios atsistoti viena nuo kitos, tačiau kartu sukuria vieną funkcinę formą. Galutinis stalas yra galingas pavyzdys, kurio visuma yra didesnė už jo dalių sumą.

Komercinis Interjeras

Nest

Komercinis Interjeras Grindą dalijasi du unikalūs specialistai-advokatai ir architektai, kurie reikalauja įvairių hierarchinių nurodymų. Elementų pasirinkimas ir detalizavimas buvo siekis išlaikyti bendrą išvaizdą pagrįstą, žemišką ir atgaivinti vietos meniškumą bei statybines medžiagas. Ekologiškų medžiagų sumaišymą ir naudojimą, angų dydį - visa tai paskatino priminti vietos klimatą, kad būtų sukurta palanki aplinka, kad būtų sužadinta prarasta praktika, kartu formuojant tvarią praktiką.

Stalo Įrankiai

Ingrede Set

Stalo Įrankiai „Ingrede“ stalo įrankių rinkinys yra skirtas išreikšti tobulumo poreikį kasdieniame gyvenime. Šakės, šaukšto ir peilio rinkinys kartu su magnetais. Stalo įrankiai stovi vertikaliai ir sukuria harmoniją prie stalo. Matematinės formos leido sukurti vieną skysčio formą, susidedančią iš trijų skirtingų dalių. Šis požiūris sukuria naujas galimybes, kurias galima pritaikyti daugeliui skirtingų gaminių, tokių kaip stalo įrankiai ir kiti indai.

Muzikos Rekomendacijų Paslauga

Musiac

Muzikos Rekomendacijų Paslauga „Musiac“ yra muzikinis rekomendacijų variklis, naudokite aktyvų dalyvavimą ieškant tikslių variantų jo vartotojams. Ja siekiama pasiūlyti alternatyvių sąsajų, kad būtų galima užginčyti algoritmo autokratiškumą. Informacijos filtravimas tapo neišvengiamu paieškos metodu. Tačiau tai sukuria aido kameros efektus ir suvaržo vartotojus jų komforto zonoje, griežtai laikydamiesi jų nuostatų. Vartotojai tampa pasyvūs ir nustoja abejoti mašinos teikiamomis galimybėmis. Praleidę laiką galimybių peržiūrai, gali padidėti didžiulės biologinės išlaidos, tačiau pastangos sukuria prasmingą patirtį.

Gyvenamojo Namo Prototipas

No Footprint House

Gyvenamojo Namo Prototipas NFH yra sukurtas serijinei gamybai, remiantis didesniu surenkamųjų gyvenamųjų namų tipologijų rinkiniu. Pirmasis prototipas buvo pastatytas olandų šeimai Kosta Rikos pietvakariuose. Jie pasirinko dviejų miegamųjų konfigūraciją su plienine konstrukcija ir pušies medienos apdaila, kuri buvo pristatyta į tikslinę vietą vienu sunkvežimiu. Pastatas suprojektuotas atsižvelgiant į centrinį aptarnavimo pagrindą, siekiant optimizuoti logistinį efektyvumą surinkimo, priežiūros ir naudojimo srityse. Projektu siekiama tvaraus ekonominio, aplinkos, socialinio ir erdvinio veiksmingumo.

Dienos dizainas

Nuostabus dizainas. Geras dizainas. Geriausias dizainas.

Geri dizainai sukuria vertę visuomenei. Kasdien pristatome specialų dizaino projektą, kuris demonstruoja dizaino kompetenciją. Šiandien mums malonu pristatyti apdovanojimus pelniusį dizainą, kuris daro teigiamą įspūdį. Kasdien pristatysime daugiau puikių ir įkvepiančių dizainų. Būtinai apsilankykite pas mus kasdien, kad galėtumėte pasidžiaugti naujais geriausio dizaino gaminiais ir didžiausių dizainerių projektais visame pasaulyje.