Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Naminis Makaronų

Hidro Mamma Mia

Naminis Makaronų „Hidro Mama Mia“ yra socialinė ir kultūrinė gelbėjimo priemonė per italų gastronomiją. Itin lengvai naudojamas, jis yra lengvas ir kompaktiškas, lengvai laikomas ir transportuojamas. Tai leidžia užtikrinti saugų aukštą produktyvumą ir suteikia malonią maisto gaminimo patirtį šeimai kasdieniame gyvenime ir draugų bendravime. Variklis yra visiškai integruotas į transmisijos komplektą, siūlo galią, tvirtumą ir saugų naudojimą, taip pat lengvą valymą ir palaikymą. Ja pjaustoma skirtingo storio tešla, todėl galima paruošti įvairius patiekalus: makaronus, makaronus, lazaniją, duoną, pyragus, picas ir dar daugiau.

Hiper Automobilis

Brescia Hommage

Hiper Automobilis Aukštųjų technologijų, visų skaitmeninių prietaisų, jutiklinių ekranų ir racionalių vientūrių transporto priemonių laikais, „Brescia Hommage“ projektas yra senosios mokyklos dviviečio hiperkarų dizaino tyrimas, kuris buvo įamžintas kaip šventė epochoje, kurioje elegantiškas paprastumas, didelis jutikliniškumas, neapdorota galia, grynas grožis ir tiesioginis žmogaus ir mašinos ryšys buvo žaidimo taisyklė. Laikas, kai tokie drąsūs ir išradingi vyrai kaip Ettore Bugatti sukūrė mobiliuosius įrenginius, kurie nustebino pasaulį.

Baseinai

Termalija Family Wellness

Baseinai „Termalijos šeimos sveikatingumas“ yra naujausias projektų ciklas, kurį „Enota“ pastatė „Terme Olimia“ per pastaruosius penkiolika metų ir užbaigia visišką SPA komplekso pertvarkymą. Žiūrint iš tolo, naujos tetraedrinių tūrių klasterinės struktūros forma, spalva ir mastelis yra aplinkinių kaimo pastatų klasterio tęsinys, vizualiai tęsiantis į komplekso širdį. Naujasis stogas veikia kaip didelis vasaros atspalvis ir nenaudoja jokios brangios išorinės erdvės.

Automatinė Sulčiaspaudė

Toromac

Automatinė Sulčiaspaudė „Toromac“ yra specialiai sukurtas dėl savo galingos išvaizdos, kad būtų naujas būdas vartoti šviežiai spaustas apelsinų sultis. Sukurtas maksimaliai išgauti sultis, jis skirtas restoranams, kavinėms ir prekybos centrams, o jo išskirtinis dizainas suteikia draugišką patirtį teikiant skonį, sveikatą ir higieną. Jis turi novatorišką sistemą, kuri vaisius pjauna vertikaliai, o sukamu slėgiu išspaudžia puseles. Tai reiškia, kad maksimalus našumas pasiekiamas nespaudžiant ir neliečiant apvalkalo.

Alaus Etiketė

Carnetel

Alaus Etiketė „Art Nouveau“ stiliaus alaus etiketės dizainas. Alaus etiketėje taip pat yra daug informacijos apie alaus darymo procesą. Dizainas taip pat tinka ant dviejų skirtingų butelių. Tai galima padaryti paprasčiausiai atspausdinus dizainą 100 procentų ekrane ir 70 procentų dydžio. Etiketė yra sujungta su duomenų baze, kuri užtikrina, kad kiekvienas butelis gaus unikalų užpildymo numerį.

Prekės Ženklo Identitetas

BlackDrop

Prekės Ženklo Identitetas Tai yra asmeninis prekės ženklo strategijos ir tapatybės projektas. „BlackDrop“ yra parduotuvių tinklas ir prekės ženklas, kuris parduoda ir platina kavą. „BlackDrop“ yra asmeninis projektas, iš pradžių sukurtas siekiant nustatyti asmeninio laisvai samdomo kūrybinio verslo toną ir kūrybinę kryptį. Šis prekės ženklo identitetas buvo sukurtas siekiant pozicionuoti Aleksą kaip patikimą prekės ženklo konsultantą pradedančiųjų bendruomenėje. „BlackDrop“ žymi liekną, šiuolaikišką, skaidrų pradedančiųjų prekės ženklą, kurio tikslas - tapti nesenstančiu, atpažįstamu ir pramonėje pirmaujančiu prekės ženklu.