Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Fotelis

Osker

Fotelis Oskeris iškart kviečia atsisėsti ir pailsėti. Šis fotelis turi labai ryškų ir išlenktą dizainą, suteikiantį išskirtines savybes, tokias kaip nepriekaištingai pagaminti medienos dirbiniai, odiniai porankiai ir pagalvėlės. Daugybė detalių ir aukštos kokybės medžiagų naudojimas: oda ir medžio masyvas garantuoja šiuolaikišką ir nesenstantį dizainą.

Namas

Zen Mood

Namas „Zen Mood“ yra konceptualus projektas, kurio pagrindiniai aspektai yra 3 pagrindiniai veiksniai: minimalizmas, pritaikomumas ir estetika. Atskiri segmentai pridedami sukuriant įvairias formas ir paskirtį: namus, biurus ar salonus galima sukurti naudojant du formatus. Kiekvienas modulis suprojektuotas su 3,20 x 6,00 m, išdėstytomis 19 m² plote 01 arba 02 aukštuose. Daugiausia gabenama sunkvežimiais, ją galima pristatyti ir sumontuoti vos per vieną dieną. Tai unikalus, šiuolaikiškas dizainas, sukuriantis paprastas, gyvas ir kūrybingas erdves, įmanomas naudojant švarų ir pramoninį konstruktyvų metodą.

„Wayfinding“ Sistema

Airport Bremen

„Wayfinding“ Sistema Aukšto kontrasto modernus dizainas ir aiški informacija „Hirarchie“ išskiria naująją sistemą. Orientavimo sistema veikia greitai ir teigiamai prisidės prie oro uosto teikiamų paslaugų kokybės. Svarbiausia priemonė naudoti naują šriftą, skiriamąjį rodyklės elementą - skirtingų, didelio kontrasto spalvų įvedimą. Visų pirma tai buvo susiję su funkciniais ir psichologiniais aspektais, tokiais kaip geras matomumas, skaitomumas ir informacijos be kliūčių registravimas. Naudojami nauji aliuminio dėklai su šiuolaikišku, optimizuotu LED apšvietimu. Buvo pridedami ženklų bokštai.

Baseino Baldai

Eva

Baseino Baldai Dizainerio įkvėpimas kilo iš minimalaus dizaino ir naudojimosi juo kaip ramią, bet gaivinančią vonios kambario erdvę. Tai išryškėjo tiriant architektūrines formas ir paprastą geometrinį tūrį. Baseinas gali būti elementas, apibrėžiantis skirtingas erdves aplink, o tuo pačiu ir centrinis taškas į erdvę. Tai labai lengva naudoti, švarus ir patvarus. Yra keletas variantų, tarp jų atskiras, sėdimas ant suoliuko ir montuojamas ant sienos, taip pat viena arba dviguba kriauklė. Spalvų variantai (RAL spalvos) padės integruoti dizainą į erdvę.

Pakavimo Koncepcija

Faberlic Supplements

Pakavimo Koncepcija Šiuolaikiniame pasaulyje žmonės nuolat susiduria su agresyviu išorinių neigiamų veiksnių poveikiu. Bloga ekologija, įtemptas gyvenimo ritmas megapoliuose ar stresuose sukelia padidėjusias kūno apkrovas. Norint normalizuoti ir pagerinti organizmo funkcinę būklę, naudojami papildai. Pagrindine šio projekto metafora tapo asmens savijautos pagerinimo schema, vartojant papildus. Taip pat pagrindinis grafinis elementas pakartoja F raidės formą - pirmąją prekės ženklo raidę.

Namas

Dezanove

Namas Architekto įkvėpimas kilo iš regeneruotos „bateų“ eukalipto medienos. Tai yra midijų gamybos platformos estuarijoje ir yra labai svarbi vietos pramonė Ispanijos „Ria da Arousa“ pramonėje. Šiose platformose naudojama eukalipto mediena, regione yra šio medžio plėtinių. Medienos amžius nėra paslėptas, o skirtingi medienos išoriniai ir vidiniai paviršiai naudojami skirtingiems pojūčiams sukurti. Namas bando pasiskolinti apylinkių tradicijas ir atskleisti jas per istoriją, aprašytą dizaine ir detalizuojant.

Dienos dizaino interviu

Pokalbiai su garsiausiais pasaulio dizaineriais.

Perskaitykite naujausius dizaino žurnalisto ir visame pasaulyje garsių dizainerių, menininkų ir architektų pokalbius apie dizainą, kūrybiškumą ir naujoves. Peržiūrėkite naujausius garsių dizainerių, menininkų, architektų ir novatorių dizaino projektus ir apdovanojimus. Atraskite naujų įžvalgų apie kūrybiškumą, inovacijas, menus, dizainą ir architektūrą. Sužinokite apie puikių dizainerių projektavimo procesus.