Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Biuras

Dunyue

Biuras Pokalbių metu dizaineriai leidžia projektuoti ne tik erdvinį interjero padalijimą, bet kartu sujungti miestą / erdvę / žmones, kad pasyvi aplinka ir erdvė mieste nekonfliktuotų, o dienos laikas yra paslėptas gatvės fasadas, naktis. Tada jis tampa stikliniu šviesos skydeliu mieste.

Pakuotės Dizainas

Milk Baobab Baby Skin Care

Pakuotės Dizainas Jį įkvepia pienas, pagrindinis ingredientas. Unikali pieno pakuotės pakuotės konstrukcija atspindi produkto savybes ir yra skirta būti pažįstamai net pirmą kartą vartotojams. Be to, naudojama medžiaga iš polietileno (PE) ir gumos (EVA) bei švelnios pastelinės spalvos savybės pabrėžiant, kad tai švelnus produktas vaikams su silpna oda. Apvali forma uždedama ant kampo, kad mama ir kūdikis būtų saugūs.

Valgykla

Elizabeth's Tree House

Valgykla Parodytas architektūros vaidmuo gydant, Elžbietos medžio namas yra naujas valgomojo paviljonas terapinei stovyklai Kildare. Tarnaujantiems vaikams, atsigavusiems po sunkių ligų, ąžuolo miško viduryje susidaro medienos oazė. Dinamišką, tačiau funkcionalią medienos diagridų sistemą sudaro išraiškingas stogas, platus stiklinimas ir spalvota maumedžio apdaila, sukurianti interjero valgomojo erdvę, formuojančią dialogą su aplinkiniu ežeru ir mišku. Gilus ryšys su gamta visais lygiais skatina vartotojo komfortą, atsipalaidavimą, gydymąsi ir užkeikimą.

Daugialypė Komercinė Erdvė

La Moitie

Daugialypė Komercinė Erdvė Projekto „La Moitie“ pavadinimas kilo iš prancūzų kalbos vertimo per pusę, o dizainas tai tinkamai atspindi pusiausvyra, kuriai pavyko išlaikyti priešingus elementus: kvadratą ir apskritimą, šviesą ir tamsą. Atsižvelgiant į ribotą erdvę, komanda siekė užmegzti ryšį ir atskyrimą tarp dviejų atskirų mažmeninės prekybos zonų, naudodama dvi priešingas spalvas. Nors riba tarp rausvos ir juodos erdvės yra aiški, tačiau neaiški ir skirtingomis perspektyvomis. Spustelėję spiraliniai laiptai, pusiau rausvi ir pusiau juodi, yra parduotuvės centre ir yra.

Reklaminė Kampanija

Feira do Alvarinho

Reklaminė Kampanija „Feira do Alvarinho“ yra kasmetinis vyno vakarėlis, vykstantis Monkao, Portugalijoje. Kad būtų galima pranešti apie įvykį, ji buvo sukurta senovės ir išgalvota karalystė. Savo vardu ir civilizacija Alvarinho karalystė, paskirta todėl, kad Monkao yra žinoma kaip Alvarinho vyno lopšys, buvo įkvėpta tikrosios Monkao istorijos, vietų, žymių žmonių ir legendų. Didžiausias šio projekto iššūkis buvo perteikti tikrąją teritorijos istoriją į personažo dizainą.

Spausdinta Tekstilė

The Withering Flower

Spausdinta Tekstilė Vytanti gėlė yra gėlių įvaizdžio galios šventė. Gėlė yra Kinijos literatūroje populiarus dalykas, apibūdinamas kaip personifikacija. Priešingai nei žydinčios gėlės populiarumas, nykstančios gėlės vaizdai dažnai siejami su jinx ir tabu. Kolekcija apžvelgia tai, kas formuoja bendruomenės suvokimą apie tai, kas yra kilnu ir pasibjaurėtina. Sukurtos nuo 100 iki 200 cm ilgio tiulio suknelių, šilkografijos būdu atspausdintos ant permatomų tinklinių audinių, tekstilės technika leidžia atspaudams likti nepermatomiems ir elastingiems ant tinklelio, sukuriant ore paviršiaus atspaudus.

Dienos dizaineris

Geriausi pasaulyje dizaineriai, menininkai ir architektai.

Geras dizainas nusipelno didelio pripažinimo. Kasdien mums malonu pristatyti nuostabius dizainerius, kurie kuria originalius ir novatoriškus dizainus, nuostabią architektūrą, stilingą madą ir kūrybingą grafiką. Šiandien pristatome jums vieną didžiausių pasaulyje dizainerių. Šiandien patikrinkite apdovanojimus pelniusį dizaino paketą ir pasisemkite savo kasdienio dizaino įkvėpimo.