Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Komercinė Animacija

Simplest Happiness

Komercinė Animacija Kinijos zodiake 2019-ieji yra kiaulės metai, todėl „Yen C“ suprojektavo supjaustytą kiaulę, o kinų kalba „daug karštų filmų“ yra bausmė. Laimingi personažai atitinka kanalo įvaizdį ir laimingus jausmus, kuriuos kanalas nori suteikti savo auditorijai. Vaizdo įrašas yra keturių filmų elementų derinys. Žaisdami vaikai gali geriausiai parodyti gryną laimę ir tikėtis, kad žiūrėdami filmą žiūrovai jausis taip pat.

Renginių Reklama

Typographic Posters

Renginių Reklama Tipografiniai plakatai yra 2013 ir 2015 m. Sukurtų plakatų kolekcija. Šis projektas apima eksperimentinį tipografijos naudojimą, naudojant linijas, modelius ir izometrinę perspektyvą, sukuriančią unikalią suvokimo patirtį. Kiekvienas iš šių plakatų yra iššūkis susisiekti su vieninteliu tipu. 1. Plakatas, skirtas paminėti Felikso Beltrano 40-metį. 2. Plakatas, skirtas švęsti Geštalto instituto 25-ąsias metines. 3. Plakatas, kuriame protestuojama dėl dingusių 43 studentų Meksikoje. 4. Dizaino konferencijos „Aistra ir dizainas“ plakatas. 5. Juliano Carillo „Trylika garsų“.

Nešiojamas Prabangos Menas

Animal Instinct

Nešiojamas Prabangos Menas Niujorko skulptoriaus ir meno juvelyro Christopherio Rosso nešiojama prabangios dailės kolekcija „Animal Instinct“ yra gyvūnams įkvėptų, riboto leidimo kūrinių, kuriuos pats menininkas yra iš senovinio sidabro, 24 karatų aukso ir Bohemijos stiklo, serija. Protingai nubrėžusios ribas tarp meno, papuošalų, haute couture ir prabangaus dizaino, skulptūriniai diržai sukuria unikalius, provokuojančius teiginius, suteikiančius kūnui gyvūno meno sampratą. Suteikiantys galią, traukiantys dėmesį ir originalūs, nesenstantys teiginiai yra skulptūrinės formos moteriškų gyvūnų instinkto tyrinėjimas.

Skaitmeninė Transformacija

Tigi

Skaitmeninė Transformacija Vienas iš ikoniškiausių plaukų mados subjektų ketina žengti drąsų žingsnį į skaitmeninį tinkamumą. „Professional dot com“ ir „Tigi Color Copyright“ asortimentų pertvarkymas buvo valdomas derinant dailininkų sukurtą individualų turinį, šiuolaikinių fotografų dalyvavimą ir dar nematytas dizaino išraiškas skaitmeninėje erdvėje. Puikūs, bet ryškūs kontrastai tarp technikos ir amato. Pagaliau „Tigi“ nurodo sveiką žingsnis po žingsnio požiūrį į tikrąją skaitmeninę transformaciją nuo 0 iki 100.

Sąmoningumo Ir Reklamos Kampanija

O3JECT

Sąmoningumo Ir Reklamos Kampanija Kadangi ateityje asmeninė erdvė taps vertingu šaltiniu, didėjantis poreikis apibrėžti ir suprojektuoti šį kambarį yra svarbus dabartiniame amžiuje. „O3JECT“ yra įsipareigojusi gaminti ir reklamuoti kosmetikos nepraleidžiančią erdvę kaip estetiškai patrauklų priminimą apie nežinomą ateitį. Rankų darbo, uždaras ir laidus kubas, pastatytas pagal Faradėjaus narvelio principą, įkūnija ikoniškos, atrodytų, utopiškos patalpos, reklamuojamos per išsamų kampanijos dizainą, materializavimą.

Tipografijos Projektas

Reflexio

Tipografijos Projektas Eksperimentinis tipografinis projektas, apjungiantis atspindį veidrodyje su popierinėmis raidėmis, supjaustytomis viena jo ašimi. Tai sukuria modulines kompozicijas, kurios vieną kartą fotografuojant rodo 3D vaizdus. Projekte naudojamas stebuklingas ir vizualus prieštaravimas pereinant iš skaitmeninės kalbos į analoginį pasaulį. Laiškų konstravimas ant veidrodžio sukuria naują tikrovę su atspindžiu, kurios nėra nei tiesa, nei melagystė.