Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Fotografijos Menas

Forgotten Paris

Fotografijos Menas Pamirštas Paryžius yra nespalvotos senų Prancūzijos sostinės požemių nuotraukos. Šis dizainas yra repertuaras vietų, kurias mažai žmonių žino, nes jos yra nelegalios ir sunkiai prieinamos. Matthieu Bouvier dešimt metų tyrinėjo šias pavojingas vietas norėdamas atrasti šią užmirštą praeitį.

Supakuoti Kokteiliai

Boho Ras

Supakuoti Kokteiliai „Boho Ras“ parduoda supakuotus kokteilius, pagamintus iš geriausių vietinių indiškų dvasių. Produktas turi bohemišką vaizdą, kuriame užfiksuotas netradicinis meninis gyvenimo būdas, o produkto vizualai yra abstraktus pavojaus, kurį vartotojas gauna išgėręs kokteilį, vaizdavimas. Tai puikiai pavyko pasiekti, kai susitiko „Global“ ir „Local“, kur jie susilieja, kad suformuotų „Glocal“ vibe produktą. „Boho Ras“ parduoda gryną alkoholį 200 ml buteliuose ir supakuotus kokteilius 200 ml ir 750 ml buteliuose.

„Podcast“

News app

„Podcast“ Naujienos yra garso informacijos interviu programa. Ją įkvėpė „iOS“ programėlės plokščias dizainas su iliustracijomis, iliustruojančiomis informacinius blokus. Vizualiai fonas yra elektriškai mėlynos spalvos, kaip misija, kad blokai išsiskirtų. Grafinių elementų yra labai nedaug - tikslas, kad programa būtų lengva naudoti nesiblaškant vartotojo ir neprarandant jos.

Korėjos Sveiko Maisto

Darin

Korėjos Sveiko Maisto „Darin“ sukurta siekiant išlaisvinti šiuolaikinius žmones nuo nenoro nuo tradicinių Korėjos sveiko maisto produktų nuovargio visuomenėje, pasižymint paprastu, grafiniu aiškumu pristatant pakuotes šiuolaikinių žmonių jautrumui, skirtingai nuo neprojektuotų vaizdų, kuriuos naudojo tradicinės Korėjos sveiko maisto parduotuvės. . Visi dizainai sukurti iš kraujo apytakos motyvų, vaizduojant tikslą suteikti gyvybingumą ir sveikatą pavargusiems 20–30-mečiams.

3D Animacija

Alignment to Air

3D Animacija Kalbant apie kūrybinę raidžių animaciją, Jin pradėjo nuo abėcėlės A. Ir, eidamas į koncepcijos žingsnį, jis mėgino pamatyti ryškesnes nuotaikas, atspindinčias gana aktyvią, bet tuo pat metu organizuojančią jo filosofiją. Pakeliui jis ištarė prieštaringus žodžius, kurie tam tikru būdu stojo už savo idėją, pavyzdžiui, lygiuotis į orą, kuris yra šio projekto pavadinimas. Atsižvelgiant į tai, animacija pateikia tikslesnes ir subtilesnes pirmo žodžio akimirkas. Kita vertus, tai baigiasi gana lanksčia ir laisva vibe, kad būtų galima parodyti paskutinę raidę.

Interneto Dizainas Ir „Ux“

Si Me Quiero

Interneto Dizainas Ir „Ux“ „Sí, Me Quiero“ svetainė yra erdvė, padedanti būti savimi. Norint įgyvendinti projektą, reikėjo atlikti interviu ir ištirti socialinį bei kultūrinį moterų santykį; jos projekcija visuomenėje ir su savimi. Buvo padaryta išvada, kad internetas bus akompanimentas ir bus vykdomas padedant mylėti save. Dizaine atsispindi paprastumas neutraliais tonais, naudojant raudonus kontrastus, kad būtų atkreiptas dėmesys į tam tikrus kliento išleistos knygos prekės ženklo veiksmus. Įkvėpimas kilo iš konstruktyvizmo meno.