Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Kosmetikos Pakuotės

Clive

Kosmetikos Pakuotės „Clive“ kosmetikos pakuotės koncepcija gimė skirtinga. Jonathanas ne tik nenorėjo sukurti dar vieno kosmetikos prekės ženklo su įprastais produktais. Nusprendęs ištirti daugiau jautrumo ir šiek tiek daugiau nei tiki asmeninės priežiūros prasme, jis siekia vieno pagrindinio tikslo. Kūno ir proto pusiausvyra. Dėl Havajų įkvėpto dizaino, atogrąžų lapų derinio, jūros tonalumo ir lytėjimo pakuočių patirtimi galite mėgautis atsipalaidavimu ir ramybe. Šis derinys leidžia pritaikyti tos vietos patirtį dizaine.

Sąsiuvinis Ir Plakatas

PLANTS TRADE

Sąsiuvinis Ir Plakatas AUGALŲ PREKYBA - tai novatoriškos ir meniškos formos botaninių egzempliorių serija, kuri buvo sukurta siekiant sukurti geresnius žmonių ir gamtos ryšius, o ne mokomąją medžiagą. Augalų prekybos koncepcijos knyga buvo parengta siekiant padėti jums suprasti šį kūrybinį produktą. Tiksliai tokio pat dydžio kaip ir knyga sukurta knyga pasižymi ne tik gamtos nuotraukomis, bet ir unikalia gamtos išminties įkvėpta grafika. Įdomiau yra tai, kad grafika yra kruopščiai atspausdinta aukšto spaudo būdu, kad kiekvieno paveikslo spalva ir tekstūra skirtųsi, kaip ir natūralių augalų.

Plakatas

Cells

Plakatas 2017 m. Liepos 19 d. PIY pastatė nedidelį pastatą Melburne, Australijoje. Tai maža pilis, surinkta iš 761 komponento, ir jie pavadino ją „ląstelėmis“. Mazgai yra suprojektuoti kaip ranka pasukto sriegio ir tiesiojo sijos, apibendrinami kaip „rytinis tenonas“; West Mortise & quot ;. Rasite jų gaminių, įskaitant kintamas lentynas, studijų ir batų lentynėles ir kt., Kurie visi yra suskaidomi ir surinkti į organizmą. Tada pajusite jų norą laisvai augti.

Arbatos

Seven Tea House

Arbatos Arbatos salės prekės ženklas, laisvai ir laisvalaikiu imantis išsiliejančios ir išsklaidytos arbatos įvaizdį, stiprios ar silpnos arbatos užvirimo proceso idėją, nenuspėjamai transformuojantis kaip arbatos tapybos elementas skonuojant arbatą. Kasdienis žavesys, kai arbatą geriama kaip rašalas ir pirštu naudojamas kaip rašiklis, eskizuojant plačią arbatos salės šeimos mintis, vaizduojančias kraštovaizdį. Originalus pakuotės dizainas perteikia jaukią atmosferą, išreikšdamas malonų gyvenimo laiką su arbata.

Prekės Ženklo Reklama

Project Yellow

Prekės Ženklo Reklama Projektas „Geltonasis“ yra išsamus meno projektas, kuriame sukonstruota vizualinė „Viskas yra geltona“ koncepcija. Remiantis pagrindine vizija, įvairiuose miestuose bus gaminami dideli lauko ekspozicijos, tuo pačiu metu bus rengiama daugybė kultūrinių ir kūrybinių darinių. Kaip vizualinis IP, „Project Yellow“ turi patrauklų vaizdą ir energingą spalvų schemą, kad suformuotų vieningą pagrindinę viziją, dėl kurios žmonės tampa nepamirštami. Tinka didelio masto reklamavimui internete ir neprisijungus bei vizualinių išvestinių išvedimui, tai yra unikalus dizaino projektas.

Visual Ip Dizainas

Project Yellow

Visual Ip Dizainas Projektas „Geltonasis“ yra išsamus meno projektas, kuriame sukonstruota vizualinė „Viskas yra geltona“ koncepcija. Remiantis pagrindine vizija, įvairiuose miestuose bus gaminami dideli lauko ekspozicijos, tuo pačiu metu bus rengiama daugybė kultūrinių ir kūrybinių darinių. Kaip vizualinis IP, „Project Yellow“ turi patrauklų vaizdą ir energingą spalvų schemą, kad suformuotų vieningą pagrindinę viziją, dėl kurios žmonės tampa nepamirštami. Tinka didelio masto reklamavimui internete ir neprisijungus bei vizualinių išvestinių išvedimui, tai yra unikalus dizaino projektas.