Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Prekės Ženklas

Co-Creation! Camp

Prekės Ženklas Tai yra renginio „Bendra kūryba! Stovykla“ logotipo dizainas ir prekės ženklas, kuriame žmonės kalba apie vietos atgaivinimą ateičiai. Japonija susiduria su precedento neturinčiomis socialinėmis problemomis, tokiomis kaip mažas gimstamumas, gyventojų senėjimas ar gyventojų skaičiaus mažėjimas regione. „Bendradarbiavimas!“ Stovykla buvo sukurta siekiant keistis jų informacija ir padėti vieni kitiems, ne tik turizmo industrijoje dalyvaujantiems žmonėms, spręsti įvairias problemas. Įvairios spalvos simbolizuoja kiekvieno žmogaus valią. Tai sukėlė daug idėjų ir sukūrė daugiau nei 100 projektų.

Saldainių Pakuotė

5 Principles

Saldainių Pakuotė „5 principai“ - tai juokingų ir neįprastų saldainių pakuočių su tvistėmis serija. Tai kyla iš pačios šiuolaikinės popkultūros, daugiausia internetinės popkultūros ir interneto memes. Kiekviename pakuotės dizaine yra paprastas atpažįstamas personažas, su kuriuo žmonės gali susieti (raumenų žmogus, katė, meilužiai ir panašiai), ir 5 trumpų įkvepiančių ar juokingų citatų serija apie jį (taigi pavadinimas - 5 principai). Daugelyje citatų yra keletas popkultūrinių nuorodų. Gamyba yra paprasta, tačiau vizualiai unikali pakuotė ir ją lengva išplėsti kaip seriją

Logotipas

N&E Audio

Logotipas Pertvarkant „N&E“ logotipą, „N“, E simbolizuoja įkūrėjų Nelsono ir Edisono vardą. Taigi, ji integravo N&E ir garso bangos ženklus, kad sukurtų naują logotipą. Rankų darbo „HiFi“ yra unikalus ir profesionalių paslaugų teikėjas Honkonge. Ji tikėjosi pristatyti aukštos klasės profesionalų prekės ženklą ir sukurti labai aktualų pramonei. Ji tikisi, kad žmonės gali suprasti, ką logotipas reiškė žiūrint į jį. Cloris teigė, kad logotipo kūrimo iššūkis yra tas, kaip lengviau atpažinti N ir E simbolius nenaudojant per daug sudėtingos grafikos.

Svetainė

Upstox

Svetainė Anksčiau „Upstox“ RKSV dukterinė įmonė yra internetinė akcijų prekybos platforma. Atskiri produktai, skirti prekybininkams ir pasauliečiams, yra viena stipriausių „Upstox“ USP kartu su laisvosios prekybos mokymosi platforma. Visa strategija ir prekės ženklas buvo sumanytas projektavimo etape „Lollypop“ studijoje. Nuodugni konkurentai, vartotojai ir rinkos tyrimai padėjo pateikti sprendimus, sukuriančius atskirą svetainės tapatumą. Dizainai buvo padaryti interaktyvūs ir intuityvūs, naudojant pasirinktines iliustracijas, animaciją ir piktogramas, padedančias panaikinti duomenų teikiamos interneto monotoniją.

Žiniatinklio Programa

Batchly

Žiniatinklio Programa Pakartotinai „SaaS“ pagrįsta platforma leidžia „Amazon Web Services“ (AWS) klientams sumažinti išlaidas. Produkto žiniatinklio programos dizainas yra unikalus ir patrauklus, nes leidžia vartotojui atlikti įvairias funkcijas iš vieno taško neišeinant iš puslapio, taip pat apsvarsto galimybę pateikti visų administratoriams svarbių duomenų iš paukščio skrydžio apžvalgą. Dėmesys taip pat buvo skiriamas produkto pristatymui per savo svetainę ir buvo skirtas pačiam per pirmąsias 5 sekundes pranešti apie USP. Čia naudojamos spalvos yra gyvos, o piktogramos ir iliustracijos padeda svetainei tapti interaktyvia.

Apdovanojimų Pristatymas

Awards show

Apdovanojimų Pristatymas Ši šventinė scena buvo suprojektuota nepakartojamai, jai prireikė lankstumo - muzikos šou ir kelių skirtingų apdovanojimų pristatymai. Rinkiniai buvo apšviesti iš vidaus, kad būtų galima prisidėti prie šio lankstumo, ir rinkinyje buvo skraidantys elementai, kurie buvo skraidomi pasirodymo metu. Tai buvo pelno nesiekiančios organizacijos pristatymas ir kasmetiniai apdovanojimai.