Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Mišraus Naudojimo Architektūra

Shan Shui Plaza

Mišraus Naudojimo Architektūra Įsikūręs istoriniame Siano mieste, tarp verslo centro ir TaoHuaTan upės, projekto tikslas yra ne tik susieti praeitį ir dabartį, bet ir miestą bei gamtą. Įkvėptas „Peach“ žiedų pavasario kinų pasakos, projektas siūlo gyventi ir dirbti rojuje, sukuriant artimą ryšį su gamta. Kinijos kultūroje kalnų vandens filosofija (Šan Šui) turi esminę žmogaus ir gamtos santykio prasmę, todėl pasinaudodamas vandeningu vietovės kraštovaizdžiu, projektas siūlo erdves, atspindinčias Šan Šui filosofiją mieste.

Firmos Identitetas

film festival

Firmos Identitetas „Kinas, ahoy“ buvo antrojo Europos kino festivalio Kuboje šūkis. Tai yra dizaino koncepcijos, orientuotos į keliones kaip kultūrų sujungimo būdą, dalis. Dizainas skatina kruizinio laivo, keliaujančio iš Europos į Havaną, kelionę, apkrautą plėvelėmis. Kvietimų ir bilietų į festivalį dizainas buvo įkvėptas pasų ir įlaipinimo kortelių, kuriomis šiandien naudojasi viso pasaulio keliautojai. Kelionės po filmus idėja skatina visuomenę būti imliems ir smalsiems kultūriniams mainams.

Lempa

Little Kong

Lempa „Little Kong“ yra aplinkos lempų serija, kurioje yra rytietiškos filosofijos. Rytų estetika skiria didelį dėmesį santykiams tarp virtualiojo ir faktinio, visiško ir tuščio. Šviesos diodų paslėpimas subtiliai į metalinį stulpą ne tik užtikrina, kad lemputė bus tuščia ir švari, bet ir išskiria Kongą iš kitų lempų. Dizaineriai išsiaiškino, kokį amatą įmanoma atlikti daugiau nei 30 kartų eksperimentuojant, kad nepriekaištingai parodytų šviesą ir įvairią tekstūrą, o tai suteikia galimybę mėgautis nuostabiu apšvietimu. Bazė palaiko belaidį įkrovimą ir turi USB jungtį. Jį galima įjungti arba išjungti tiesiog mosuojant rankomis.

Užkandžiai

Have Fun Duck Gift Box

Užkandžiai Dovanų dėžutė „Smagiai ančiai“ yra speciali dovanų dėžutė, skirta jaunimui. Įkvėptas pikselių stiliaus žaislų, žaidimų ir filmų, dizainas vaizduoja „maisto miestą“ jauniems žmonėms su įdomiomis ir detaliomis iliustracijomis. IP vaizdas bus integruotas į miesto gatves, o jaunimas mėgsta sportą, muziką, hip-hopą ir kitas pramogas. Patirkite linksmus sportinius žaidimus mėgaudamiesi maistu, išreikškite jauną, linksmą ir laimingą gyvenimo būdą.

Maisto Pakuotė

Kuniichi

Maisto Pakuotė Tradicinis japonų konservuotas maistas „Tsukudani“ nėra gerai žinomas pasaulyje. Troškintas patiekalas iš sojos padažo, kuriame derinami įvairūs jūros gėrybės ir žemės komponentai. Naujajame pakete yra devynios etiketės, skirtos modernizuoti tradicinius japonų raštus ir išreikšti ingredientų savybes. Naujasis prekės ženklo logotipas sukurtas tikintis tęsti šią tradiciją ateinančius 100 metų.

Medus

Ecological Journey Gift Box

Medus Medaus dovanų dėžutės dizainą įkvėpė Shennongjia „ekologinė kelionė“ su gausiais laukiniais augalais ir gera natūralia ekologine aplinka. Kūrybinė dizaino tema yra vietos ekologinės aplinkos apsauga. Dizainas yra pritaikytas tradiciniam kinų karpinių iš popieriaus ir šešėlių lėlių menui, siekiant parodyti vietinę gamtos ekologiją ir penkis retus bei nykstančius pirmosios klasės saugomus gyvūnus. Ant pakavimo medžiagos naudojama šiurkšti žolė ir medžio popierius, kuris atspindi gamtos ir aplinkos apsaugos sąvoką. Išorinę dėžę galima naudoti kaip išskirtinę saugojimo dėžę pakartotiniam naudojimui.