Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Juvelyrikos Kolekcija

Ataraxia

Juvelyrikos Kolekcija Derinant su mada ir pažangiomis technologijomis, projekto tikslas - sukurti juvelyrinius dirbinius, kurie senus gotikos elementus galėtų paversti nauju stiliumi, aptariant tradicijos galimybes šiuolaikiniame kontekste. Susidomėjęs tuo, kaip gotikinės vibracijos daro įtaką auditorijai, projektas bando išprovokuoti unikalią individualią patirtį žaismingai bendraudamas, tyrinėdamas santykį tarp dizaino ir dėvinčių asmenų. Sintetiniai brangakmeniai, kaip žemesnio lygio ekologinio atspaudo medžiaga, buvo supjaustyti į neįprastai lygius paviršius, kad būtų suteikta jų spalva ant odos ir sustiprinta sąveika.

„Collier“

Eves Weapon

„Collier“ Ievos ginklas pagamintas iš 750 karatų rožės ir baltojo aukso. Jį sudaro 110 deimantų (20,2 ct) ir sudaro 62 segmentai. Visi jie turi du visiškai skirtingus vaizdus: Iš šono segmentai yra obuolio formos, iš viršaus matyti V formos linijos. Kiekvienas segmentas yra padalijamas į šoną, kad būtų sukurtas spyruoklės apkrovos efektas, laikantis deimantus - deimantai laikomi tik tempiant. Tai naudingai pabrėžia blizgesį, blizgesį ir maksimaliai padidina matomą deimanto spindesį. Nepaisant karolių dydžio, jis leidžia sukurti ypač lengvą ir aiškų dizainą.

Žiedas

Wishing Well

Žiedas Savo svajonėse aplankęs rožių sodą, Tippy priėjo linkėjimo, kurį supa rožės. Ten ji pažvelgė į šulinį ir išvydo naktinių žvaigždžių atspindį ir palinkėjo. Naktines žvaigždes vaizduoja deimantai, o rubinas simbolizuoja giliausią jos aistrą, svajones ir viltis, kurias ji padarė norėdama gerai. Šis dizainas pasižymi pritaikytu rožių pjūviu, šešiakampėmis rubino nagomis, pagamintomis iš 14K kieto aukso. Maži lapai yra iškirpti, kad būtų parodyta natūralių lapų tekstūra. Žiedinė juosta palaiko plokščią viršutinę dalį, o šiek tiek įlenkta į vidų. Žiedų dydžiai turi būti apskaičiuojami matematiškai.

Krepšys

Totepographic

Krepšys Topografinio dizaino įkvėptas krepšys tarnauja kaip lengvas nešiojimas, ypač tomis dienomis, kurias praleidžiate apsipirkdamas ar vykdydamas pavedimus. „Tote“ krepšio talpa yra kaip kalnas ir jame galima laikyti ar nešti daug daiktų. Orakulas yra bendras maišo struktūra, o topografinis žemėlapis yra paviršiaus medžiaga, kaip ir nelygus kalno paviršius.

Pakabukas

Taq Kasra

Pakabukas „Taq Kasra“, reiškiantis „kasros arka“, yra dabar Irake esančios Sasani karalystės atminimo ženklas. Šis pakabukas, įkvėptas „Taq kasra“ geometrijos ir buvusio suvereniteto didybės, buvusios jų struktūroje ir subjektyvizme, buvo naudojamas šiame architektūriniame metode šiam etosui sukurti. Svarbiausias atributas yra tai, kad modernus dizainas pavertė jį atributu, turinčiu savitą vaizdą, kad šoninis vaizdas atrodytų kaip tunelis ir atneštų subjektyvizmą bei iš priekinio vaizdo sudarytų arkinę erdvę.

Moteriškų Drabužių Kolekcija

Utopia

Moteriškų Drabužių Kolekcija Šioje kolekcijoje Yina Hwang daugiausia įkvėpė formos, kurios yra simetriškos ir asimetriškos kartu su pogrindžio muzikos kultūra. Ji, kurdama šią kolekciją, kurdama funkcionalių, tačiau abstrakčių drabužių ir aksesuarų kolekciją, kuri įkūnys savo patirties istoriją, remdamasi svarbiausiu savęs apkabinimo momentu. Visi projekto atspaudai ir audiniai yra originalūs, o audinių pagrindui ji daugiausia naudojo PU odą, Satiną, Power Mash ir Spandex.