Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Komoda

dog-commode

Komoda Ši komoda išoriškai panaši į šunį. Tai labai džiugina, bet kartu yra ir funkcionalus. Šios komodos viduje yra trylika įvairaus dydžio dėžučių. Ši komoda susideda iš trijų atskirų dalių, sujungtų tarpusavyje ir sudarančių vieną unikalų dalyką. Originalios kojos suteikia stovinčio šuns iliuziją.

Kruizinė Jachta

WAVE CATAMARAN

Kruizinė Jachta Galvodami apie jūrą kaip nepertraukiamo judėjimo pasaulį, mes paėmėme „bangą“ kaip jos simbolį. Pradėję nuo šios idėjos, mes modeliuodavome korpusų linijas, kurios tarsi susitrauktų, kad nusilenktų. Antrasis projekto idėjos pagrindas yra gyvenamojo ploto koncepcija, kurią norėjome nupiešti tam tikru tęstinumu tarp interjero ir eksterjero. Pro didelius stiklinius langus matome beveik 360 laipsnių vaizdą, kuris leidžia vizualiai tęsti išorę. Ne tik per dideles stiklines duris lauko erdvėse numatoma gyvybė. Arka. Visintinas / Arch. Foytik

Kompostuojama Pakuotė

cellulose net tube

Kompostuojama Pakuotė Ramiojo vandenyne dreifuoja Vokietijos dydžio šiukšlių plotas. Biologiškai skaidžių pakuočių naudojimas ne tik sumažina iškastinių išteklių eikvojimą, bet ir leidžia biologiškai skaidomoms medžiagoms patekti į tiekimo grandinę. Gracas „Verpackungszentrum“ sėkmingai žengė žingsnį šia linkme, plėtodamas vamzdinius tinklus, naudodamas kompostuojamus modalinius celiuliozės pluoštus iš namų miškų retinimo. Tinklai pirmą kartą pasirodė „Rewe Austria“ prekybos centrų lentynose 2012 m. Gruodžio mėn. 10 tonų plastiko „Rewe“ gali sutaupyti tiesiog pakeisdama ekologiškų bulvių, svogūnų ir citrusinių vaisių pakuotes.

Kavos Staliukas

1x3

Kavos Staliukas 1x3 yra įkvėptas tarpusavyje derančių galvosūkių. Tai yra ir baldas, ir protų žinovas. Visos dalys lieka kartu, nereikia jokių tvirtinimo elementų. Blokavimo principas apima tik stumdomus judesius, kurie suteikia labai greitą surinkimo procesą ir leidžia 1x3 pritaikyti dažnam vietos pakeitimui. Sunkumo lygis priklauso ne nuo miklumo, bet daugiausia nuo erdvinio matymo. Nurodymai pateikiami tuo atveju, jei vartotojui reikia pagalbos. Pavadinimas - 1x3 yra matematinė išraiška, vaizduojanti medinės struktūros logiką - vienas elemento tipas, trys jo dalys.

Vėdinamos Šerdesinės Durys

JPDoor

Vėdinamos Šerdesinės Durys „JPDoor“ yra patogios šarnyrinės durys, susiliejančios su „Jalousie“ langų sistema, kuri padeda sukurti vėdinimo srautą ir tuo pačiu taupo vietą. Dizainas yra susijęs su iššūkių priėmimu ir jų sprendimu individualiai tyrinėjant, naudojant techniką ir tikint. Nėra teisingų ar klaidingų dizainų, iš tikrųjų tai labai subjektyvu. Nepaisant to, puikūs dizainai patenkina galutinių vartotojų poreikius ir reikalavimus arba daro didelį poveikį bendruomenei. Pasaulis kupinas skirtingo požiūrio į dizainą kiekviename kampe, todėl nepasiduokite tyrinėti: „Lieka alkanas ir būk kvailas - Steve'as Jobas“.

Daugiafunkcinis Stalas

Bean Series 2

Daugiafunkcinis Stalas Ši lentelė buvo suprojektuota pagal „Bean Buro“ principų dizainerius Kenny Kinugasa-Tsui ir Lorene Faure. Projektas buvo įkvėptas neryškių prancūziškų kreivių formų ir dėlionės dėlionių. Jis tarnauja kaip centrinė dalis biuro konferencijų salėje. Bendra forma yra pilna vingių, o tai yra dramatiškas nukrypimas nuo tradicinio formalaus įmonių konferencijų stalo. Tris stalo dalis galima pertvarkyti į skirtingas bendras formas, kad būtų galima pakeisti sėdimų vietų išdėstymą; nuolatinė pokyčių būsena sukuria žaismingą atmosferą kūrybiniam biurui.