Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Vyno Taurė

30s

Vyno Taurė Saara Korppi 30-ies vyno taurė yra specialiai sukurta baltajam vynui, tačiau ją galima naudoti ir kitiems gėrimams. Jis buvo pagamintas karštoje parduotuvėje naudojant senus stiklo pūtimo būdus, o tai reiškia, kad kiekvienas gabalas yra unikalus. „Saara“ tikslas yra suprojektuoti aukštos kokybės stiklą, kuris atrodytų įdomus iš visų kampų ir, kai užpildytas skysčiu, leistų šviesai atspindėti iš skirtingų kampų, suteikdamas papildomą gėrimo malonumą. Jos įkvėpimas 30-ojo vyno taurei kilo iš ankstesnio 30-ies konjako stiklo dizaino, abu produktai dalijasi taurės forma ir žaismingumu.

Kilimas

Hair of Umay

Kilimas Pagaminta senovės klajoklių technika, saugoma UNESCO nematerialaus kultūros paveldo, kuriai reikalingas skubus saugojimas, sąraše. Šis kilimas suteikia vilnos savybes geriausiai dėl gradiento vilnos atspalvių ir dailių siūlių, sukuriančių tūrinę tekstūrą. 100 proc. Rankų darbo šis kilimas yra pagamintas iš natūralių vilnos atspalvių ir gelsvo atspalvio, dažyto svogūnų lukštais. Auksinis siūlas, einantis per kilimėlį, skelbia ir primena apie laisvai vėjyje plaukus - klajoklių deivės Umay - moterų ir vaikų gynėjos plaukus.

Kavos Aparatas

Lavazza Desea

Kavos Aparatas Draugiškas aparatas, skirtas pasiūlyti visą itališkos kavos kultūros pakuotę: nuo espreso iki autentiško kapučino ar latte. Jutiklinė sąsaja paskirsto pasirinkimą į dvi atskiras grupes - vieną kavai, kitą pienui. Gėrimai gali būti individualizuoti pagal temperatūros ir pieno putų padidinimo funkcijas. Būtinos paslaugos centre nurodomos apšviestomis piktogramomis. Mašina tiekiama su tam skirtu stikliniu puodeliu ir taiko „Lavazza“ formos kalbą su kontroliuojamu paviršiaus padengimu, rafinuotomis detalėmis ir ypatingu dėmesiu spalvoms, medžiagoms ir stiprintuvui. baigti.

Kavos Aparatas

Lavazza Idola

Kavos Aparatas Puikus sprendimas kavos mėgėjams, ieškantiems tinkamo itališkos espreso patirties namuose. Jutiklinėje vartotojo sąsajoje su akustiniais atsiliepimais yra keturi pasirinkimai ir temperatūros padidinimo funkcija, siūlanti pritaikytą patirtį kiekvienam skoniui ar progai. Aparatas nurodo, kad trūksta vandens, pilno indo su dangteliu arba reikia pašalinti kalkę per papildomas apšviestas piktogramas, o lašelių dėklą galima lengvai sureguliuoti. „Lavazza“ formos kalbos evoliucija yra atviras dvasios, kokybiškos dangos ir sudėtingų detalių dizainas.

Espreso Aparatas

Lavazza Tiny

Espreso Aparatas Mažas, draugiškas espreso aparatas, suteikiantis autentiškos itališkos kavos patirties jūsų namuose. Dizainas yra džiaugsmingai Viduržemio jūros regiono - sudarytas iš pagrindinių formalių statybinių elementų - pabrėžia spalvas ir „Lavazza“ dizaino kalbą taiko paviršiaus danga ir detalėmis. Pagrindinis apvalkalas pagamintas iš vieno gabalo ir turi minkštą, bet tiksliai valdomą paviršių. Centrinis apvalkalas suteikia vaizdinę struktūrą, o priekinis raštas pakartoja horizontalią temą, dažnai būdingą „Lavazza“ gaminiams.

Sofa

Gloria

Sofa Dizainas yra ne tik išorinė forma, bet ir objekto vidinės struktūros, ergonomikos ir esmės tyrimas. Šiuo atveju forma yra labai stiprus komponentas, o gaminio pjūvis suteikia jam išskirtinumo. „Gloria“ pranašumas yra tai, kad reikia 100% pritaikyti, pridedant įvairių elementų, medžiagų ir apdailos medžiagų. Puikus išskirtinumas yra visi papildomi elementai, kuriuos galima pridėti prie konstrukcijos esančiais magnetais, suteikiant gaminiui šimtus skirtingų formų.