Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
42 Colių Bms Led Televizorius

Agile

42 Colių Bms Led Televizorius „AGILE LED“ televizorius yra skirtas pabrėžti vaizdą ekrane, pritaikant siaurą rėmą, ir patraukti televizoriaus tendenciją lieknu. Aštrumas ant plonos ekrano kraštinės suteikia skirtingus atspindžius ir šviesos spindulį paviršiuje, o tai lemia dizaino lengvumą. Tai taip pat turi įtakos TV stovo dizainui. Metalo apdailos paviršiai su plastikinėmis plastikinėmis kojelėmis ir pusiau permatomu pėdos kaklu yra atliekami tuo pačiu tikslu kaip ir televizorius. „AGILE“ pritaikymo dalis yra skaidrūs spalvoti lęšiai.

Vadovaujama Televizija

XX240 BMS SNB LED TV

Vadovaujama Televizija XX240 LED televizorių serijose yra 32 ", 39", 40 ", 42", 47 ", 50" nuo labiausiai prieinamų vidutinio dydžio gaminių iki aukščiausio segmento didelių televizorių su ta pačia dizaino idėja, siūlanti keletą variantų. Ekrano dizainas taip pat priklauso gamybos įmonei ir yra surenkamas pagal BMS metodiką. Ekrano metalas yra dažomas aukštos kokybės dažais, nes dizainas palieka dangtelio plotą atvirą ir jį apdengia tik galinio dangtelio sienelių storiu. Taigi atrodo, kad televizorių dengia tik plonas rėmas ir apšviesta logotipo sritis apačioje.

Led Tv

XX250

Led Tv „Vestel“ televizijos beribės televizijos serija, esanti labai aukštos klasės buitinės elektronikos segmente. Aliuminio rėmelis ekraną laiko beveik nematomu plonu rėmu. Blizgus plonas rėmas suteikia gaminiui išskirtinį įvaizdį perpildytoje rinkoje. Ekranas drastiškai skiriasi nuo įprastų LED televizorių, jo holistinis blizgus ekrano paviršius yra įdėtas į ploną metalinį rėmą. Blizganti aliuminio dalis po ekranu sukuria traukos tašką, tuo pačiu atskirdama televizorių nuo stalo viršaus.

Vadovaujama Televizija

XX265

Vadovaujama Televizija Plastikinės spintelės dizainas skiriasi nuo įprastų modelių, kurių bendra tekstūra ir blizgus paviršius paliekamas po ekranu, kad būtų logotipas ir vizualinė iliuzija. Atsižvelgiant į jo gaminamą BMS metodą, jis yra labai ekonomiškas, tačiau vis dar jaučia dizainą. Stalviršio stovo dizainas ištisine forma teka iš auditorijos pro chromo efekto juostą. Taigi, tiek spintelės dizainas, tiek stendo dizainas papildo vienas kitą.

Viešieji Miesto Meno Baldai

Eye of Ra'

Viešieji Miesto Meno Baldai Šio dizaino tikslas yra sujungti senovės Egipto istoriją su futuristine dizaino metodika. Tai yra pažodinis Egipto ikoniškiausių religinių įrankių vertimas į skystą gatvės baldų formą, pasiskolinančią tekančio stiliaus savybes, kai nepritariama jokioms ypatingoms formoms ar dizainui. Akis atstovauja tiek vyrui, tiek moteriai, bendradarbiaujant su Dievo Ra auginimu. Taigi gatvės baldai pateikiami tvirtu dizainu, simbolizuojančiu vyriškumą ir jėgą, o jo kreivos išvaizdos vaizduoja moteriškumą ir grakštumą.

Skaitmeninis Vaizdo Transliavimo Įrenginys

Avoi Set Top Box

Skaitmeninis Vaizdo Transliavimo Įrenginys „Avoi“ yra viena iš naujausių „Vestel“ išmaniųjų priedų, teikiančių daugiausia skaitmeninio transliavimo technologiją televizijos vartotojams. Svarbiausias Avoi veikėjas yra „paslėpta ventiliacija“. Paslėpta ventiliacija leidžia sukurti unikalius ir paprastus dizainus. Naudodamiesi „Avoi“, be skaitmeninių kanalų žiūrėjimo aukštos kokybės, galite klausytis muzikos, žiūrėti filmus ir žiūrėti nuotraukas bei vaizdus per televizoriaus ekraną, valdydami šiuos failus per UI meniu. „Avoi“ operacinė sistema yra „Android V4.2 Jel“