Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Baseino Baldai

Eva

Baseino Baldai Dizainerio įkvėpimas kilo iš minimalaus dizaino ir naudojimosi juo kaip ramią, bet gaivinančią vonios kambario erdvę. Tai išryškėjo tiriant architektūrines formas ir paprastą geometrinį tūrį. Baseinas gali būti elementas, apibrėžiantis skirtingas erdves aplink, o tuo pačiu ir centrinis taškas į erdvę. Tai labai lengva naudoti, švarus ir patvarus. Yra keletas variantų, tarp jų atskiras, sėdimas ant suoliuko ir montuojamas ant sienos, taip pat viena arba dviguba kriauklė. Spalvų variantai (RAL spalvos) padės integruoti dizainą į erdvę.

Stalo Lempa

Oplamp

Stalo Lempa „Oplamp“ sudaro keraminis korpusas ir medžio masyvo pagrindas, ant kurio dedamas šviesos šaltinis. Dėl savo formos, gautos suliejus tris kūgius, „Oplamp“ korpusą galima pasukti į tris skiriamąsias padėtis, sukuriančius skirtingo tipo šviesą: aukštą stalo lempą su aplinkos apšvietimu, žemą stalo lempą su aplinkos apšvietimu arba dvi aplinkos lemputes. Kiekviena lempos kūgių konfigūracija leidžia bent vienam iš šviesos pluoštų natūraliai sąveikauti su aplinkinėmis architektūros nuostatomis. „Oplamp“ sukurtas ir visiškai pagamintas Italijoje.

Reguliuojama Stalo Lempa

Poise

Reguliuojama Stalo Lempa Akrobatinis Roberto Dabi iš „Unform.Studio“ suprojektuotos stalo lempos „Poise“ išvaizda keičiasi tarp statinės ir dinaminės ir didelės ar mažos laikysenos. Priklausomai nuo apšviesto žiedo ir jį laikančios rankos proporcijos, atsiranda susikertanti arba liestinė apskritimo linija. Padėjęs ant aukštesnės lentynos, žiedas gali užlipti ant lentynos; arba pakreipęs žiedą, jis galėjo liesti aplinkinę sieną. Šio pritaikymo tikslas yra pritraukti savininką kūrybiškai ir žaisti su šviesos šaltiniu proporcingai kitiems objektams, supantiems jį.

Garsiakalbių Orkestras

Sestetto

Garsiakalbių Orkestras Orkestro kolektyvų kolektyvas, grojantis kartu kaip tikri muzikantai. „Sestetto“ yra daugiakanalė garso sistema, skirta groti atskirus instrumentų takelius atskirais garsiakalbiais, skirtais konkrečiam garso korpusui skirtingose technologijose ir medžiagose, tarp gryno betono, rezonuojančių medinių garso plokščių ir keraminių ragų. Kūrinių ir dalių maišymas sugrįžta į fizinę vietą klausymo vietoje, kaip tikrame koncerte. Sestetto yra kamerinis įrašytos muzikos orkestras. „Sestetto“ tiesiogiai gamina jos dizaineriai Stefano Ivanas Scarascia ir Francesco Shyamas Zonca.

Viešoji Lauko Sodo Kėdė

Para

Viešoji Lauko Sodo Kėdė „Para“ - tai viešų lauko kėdžių rinkinys, sukurtas tam, kad lauko sąlygomis būtų suvaržytas lankstumas. Kėdžių komplektas, pasižymintis išskirtinai simetriška forma ir visiškai nukrypstantis nuo įprasto kėdžių dizaino būdingo vizualinio balanso. Įkvėptas paprastos sūpynės formos, šis lauko kėdžių komplektas yra drąsus, modernus ir sveikina sąveiką. Abu su sunkiu svertiniu dugnu „Para A“ palaiko 360 sukimąsi aplink savo pagrindą, o „Para B“ palaiko dvikryptį vartymą.

Stalas

Grid

Stalas „Grid“ yra lentelė, sukurta iš tinklelio sistemos, įkvėptos tradicinės Kinijos architektūros, kur įvairiose pastato vietose naudojama medinė konstrukcija, vadinama „Dougong“ („Dou Gong“). Naudojant tradicinę tarpusavyje susijungiančią medžio konstrukciją, stalo surinkimas taip pat yra procesas, kai mokomasi apie struktūrą ir patiriama istorija. Atraminė konstrukcija (Dou Gong) yra pagaminta iš modulinių dalių, kurias galima lengvai išardyti, nes jas reikia laikyti.