Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Baldų Serija

Sama

Baldų Serija „Sama“ yra autentiška baldų serija, teikianti funkcionalumą, emocinę patirtį ir unikalumą per minimalias, praktiškas formas ir stiprų vizualinį efektą. Kultūrinis įkvėpimas, kilęs iš sūkuriuojančių kostiumų, dėvėtų Sama apeigose, poezijos, jo dizainas iš naujo interpretuojamas žaidžiant kūginę geometriją ir metalo lenkimo techniką. Skulptūrinė serijos laikysena derinama su medžiagų, formų ir gamybos būdų paprastumu, kad būtų galima pasiūlyti funkcionalų & amp; estetinė nauda. Rezultatas yra moderni baldų serija, suteikianti išskirtinį prisilietimą prie gyvenamųjų patalpų.

Protingas Virtuvės Malūnas

FinaMill

Protingas Virtuvės Malūnas „FinaMill“ yra galingas virtuvės malūnas su keičiamomis ir pakartotinai užpildomomis prieskonių ankštimis. „FinaMill“ yra paprastas būdas pakelti maistą drąsiai šviežiai maltų prieskonių skoniu. Tiesiog užpildykite daugkartines ankštis džiovintais prieskoniais ar žolelėmis, užfiksuokite ankštį vietoje ir vienu mygtuko paspaudimu sumalkite tikslų jums reikalingų prieskonių kiekį. Vos keliais paspaudimais pakeiskite prieskonių ankštis ir virkite toliau. Tai vienintelis visų jūsų prieskonių trintuvas.

„Follow Focus Ad-On“

ND Lens Gear

„Follow Focus Ad-On“ „ND LensGear“ tiksliai centruoja save į skirtingo skersmens lęšius. ND „LensGear“ serija aprėpia visus objektyvus taip, kaip nėra kitų „LensGear“. Be pjovimo ir lenkimo: nebereikia atsuktuvų, susidėvėjusių diržų ar erzinančių likusių diržų, kurie išsikiša. Viskas tinka kaip žavesys. Ir dar vienas pliusas - be įrankių! Protingo dizaino dėka jis švelniai ir tvirtai sukoncentruotas aplink objektyvą.

Adapterių Sistema Profesionaliam Filmavimui

NiceDice

Adapterių Sistema Profesionaliam Filmavimui „NiceDice-System“ yra pirmasis daugiafunkcis adapteris fotoaparatų pramonėje. Dėl to labai malonu pritvirtinti įrangą su skirtingais skirtingų gamintojų montavimo standartais - tokias kaip žibintai, monitoriai, mikrofonai ir siųstuvai - prie fotoaparato tiksliai taip, kaip reikia pagal situaciją. Net naujus besikeičiančius montavimo standartus arba naujai įsigytą įrangą galima lengvai integruoti į ND sistemą, tik įsigyjant naują adapterį.

Šviestuvas

vanory Estelle

Šviestuvas Estelle sujungia klasikinį dizainą – cilindrinį, rankų darbo stiklinį korpusą su novatoriška apšvietimo technologija, kuri sukuria trimačius apšvietimo efektus ant tekstilinio gaubto. Sąmoningai sukurta tam, kad apšvietimo nuotaikas paverstų emocine patirtimi, Estelle siūlo begalę statinių ir dinamiškų nuotaikų, kurios sukuria įvairiausias spalvas ir perėjimus, valdomus jutikliniu skydeliu ant šviestuvo arba išmaniojo telefono programėle.

Stalas

la SINFONIA de los ARBOLES

Stalas Stalas la SINFONIA de los ARBOLES – tai poezijos ieškojimas dizaine... Miškas, žiūrint iš žemės, yra tarsi kolonos, nublankstančios į dangų. Mes negalime jų matyti iš viršaus; miškas iš paukščio skrydžio primena lygų kilimą. Vertikalus tampa horizontalumu ir vis dar išlieka vieningas savo dvilypume. Taip pat stalas la SINFONIA de los ARBOLES primena medžių šakas, kurios sudaro stabilų pagrindą subtiliam stalviršiui, kuris iššūkį traukia gravitacijos jėgai. Tik šen bei ten pro medžių šakas mirga saulės spinduliai.