Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Knyga

Brazilian Cliches

Knyga „Brazilijos klišės“ buvo sudarytos naudojant vaizdus iš seno Brazilijos aukštų spaudų klišių katalogo. Bet jo pavadinimo priežastis ne tik dėl klišių, naudojamų jos iliustracijų kompozicijoms. Kiekvieno puslapio ruožtu mes susiduriame su kitokiomis Brazilijos klišėmis: istorinėmis, tokiomis kaip portugalų atvykimas, vietinių indėnų katechizavimas, kava ir aukso ekonomikos ciklai ... tai netgi apima šiuolaikines Brazilijos klišes, pilnas kamščių, skolos, uždari koncernai ir susvetimėjimas - vaizduojami neatsiejamame šiuolaikiniame vaizdiniame pasakojime.

Ekologiškas Alyvuogių Aliejus

Epsilon

Ekologiškas Alyvuogių Aliejus Alyvuogių aliejus „Epsilon“ yra riboto leidimo produktas iš ekologiškų alyvuogių giraites. Visas gamybos procesas atliekamas rankomis, naudojant tradicinius metodus, o alyvuogių aliejus išpilstomas į butelius nefiltruotas. Sukūrėme šią pakuotę norėdami užtikrinti, kad vartotojas iš gamyklos gautų jautrius labai maistingo produkto komponentus be jokių pakeitimų. Mes naudojame butelį „Quadrotta“, apsaugotą apvyniojimu, pririštu oda ir įdėtą į rankų darbo medinę dėžę, užklijuotą sandarinimo vašku. Taigi vartotojai žino, kad produktas atkeliavo tiesiai iš gamyklos be jokio įsikišimo.

Kalendorius

calendar 2013 “Safari”

Kalendorius „Safari“ yra popierinis gyvūnų kalendorius. Tiesiog išspauskite dalis, sulankstykite ir pritvirtinkite, kad uždarytumėte. Padaryk 2011-uosius laukinių gyvūnų susitikimų metais! Gyvenimas su dizainu: Kokybiški dizainai turi galią pakeisti erdvę ir pakeisti jos vartotojų protus. Jie siūlo patogumą pamatyti, laikyti ir naudoti. Juos užburia lengvumas ir staigmenos elementas, praturtinantis erdvę. Originalūs mūsų produktai sukurti remiantis „Gyvenimas su dizainu“ koncepcija.

Įėjimo Stalas

organica

Įėjimo Stalas „ORGANICA“ yra Fabrizio filosofinis bet kurios organinės sistemos, kurioje visos dalys yra sujungtos, kad egzistuotų, vaizdavimas. Dizainas buvo pagrįstas žmogaus kūno sudėtingumu ir žmogaus išankstiniu nusistatymu. Žiūrovas vedamas į pakylėtą kelionę. Šios kelionės durys yra dvi masyvios medinės formos, kurios suvokiamos kaip plaučiai, tada aliuminio velenas su jungtimis, primenančiomis stuburą. Žiūrovas gali rasti susuktus strypus, kurie atrodo kaip arterijos, formą, kurią galima suprasti kaip organą, o finalas yra gražus stiklo šablonas, stiprus, bet trapus, kaip ir žmogaus oda.

Kalendorius

calendar 2013 “Farm”

Kalendorius Ferma yra kitetinis popierinis gyvūnų kalendorius. Visiškai sukomplektuotas, tai sudaro puikų miniatiūrinį ūkį, kuriame yra šeši skirtingi gyvūnai. Gyvenimas su dizainu: Kokybiški dizainai turi galią pakeisti erdvę ir pakeisti jos vartotojų protus. Jie siūlo patogumą pamatyti, laikyti ir naudoti. Juos užburia lengvumas ir staigmenos elementas, praturtinantis erdvę. Originalūs mūsų produktai sukurti remiantis „Gyvenimas su dizainu“ koncepcija.