Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Barbekiu Restoranas

Grill

Barbekiu Restoranas Projekto tikslas - esamos 72 kvadratinių metrų motociklų remonto dirbtuvės pertvarkyti į naują „Barbeque“ restoraną. Darbo sritis apima visišką išorės ir vidaus erdvės perprojektavimą. Išorę įkvėpė kepsninės grotelių sujungimas su paprasta nespalvota medžio anglies spalvų schema. Vienas iš šio projekto iššūkių yra pritaikyti agresyvius programinius reikalavimus (40 vietų valgomojo zonoje) tokioje mažoje erdvėje. Be to, turime dirbti su neįprastu nedideliu biudžetu (40 000 USD), į kurį įeina visi nauji ŠVOK blokai ir nauja komercinė virtuvė.

Gyvenamoji Vieta

Cheung's Residence

Gyvenamoji Vieta Gyvenamoji vieta suprojektuota atsižvelgiant į paprastumą, atvirumą ir natūralią šviesą. Pastato pėdsakas atspindi esamos teritorijos suvaržymą, o oficiali išraiška turi būti švari ir paprasta. Šiaurinėje pastato pusėje yra prieškambaris ir balkonas, apšviečiantys įėjimą ir valgomojo zoną. Stumdomi langai yra pastato pietiniame gale, kur svetainė ir virtuvė turi maksimalų natūralų apšvietimą ir suteikia erdvės lankstumą. Visame pastate siūlomi stoglangiai, kurie dar labiau sustiprina dizaino idėjas.

Laikinas Informacijos Centras

Temporary Information Pavilion

Laikinas Informacijos Centras Projektas yra mišrus laikinas paviljonas Trafalgare, Londone, skirtas įvairioms funkcijoms ir renginiams. Siūlomoje struktūroje pabrėžiama „laikinumo“ sąvoka, panaudojant perdirbamus gabenimo konteinerius kaip pagrindinę statybinę medžiagą. Jo metalinis pobūdis yra skirtas užmegzti kontrastingus ryšius su esamu pastatu, sustiprinančiu pereinamąjį idėjos pobūdį. Be to, formali pastato išraiška yra sutvarkyta ir išdėstyta atsitiktine tvarka, sukuriant laikiną orientyrą vietoje, kad patrauktų vaizdinę sąveiką per trumpą pastato eksploatavimo laiką.

Salonai, Mažmeninė Prekyba, Knygynas

World Kids Books

Salonai, Mažmeninė Prekyba, Knygynas Vietos įmonės įkvėptas sukurti tvarų, visiškai veikiantį knygyną su mažu pėdsaku, „RED BOX ID“ panaudojo „atviros knygos“ sąvoką kurdamas visiškai naują mažmeninės prekybos patirtį, palaikančią vietos bendruomenę. Vankuveryje, Kanadoje, įsikūrusi „World Kids Books“ yra pirmoji salone, antra - mažmeninės prekybos knygyne, trečia - internetinėje parduotuvėje. Ryškus kontrastas, simetrija, ritmas ir spalvų gausa pritraukia žmones ir sukuria dinamišką bei linksmą erdvę. Tai puikus pavyzdys, kaip verslo idėją galima patobulinti kuriant interjero dizainą.

Miesto Atnaujinimas

Tahrir Square

Miesto Atnaujinimas Tahriro aikštė yra Egipto politinės istorijos stuburas, todėl jos miesto dizaino atnaujinimas yra politinis, aplinkos ir socialinis noras. Pagrindinis planas apima uždaryti kai kurias gatves ir sujungti jas į esamą aikštę nepakenkiant transporto srautams. Tada buvo sukurti trys projektai, skirti pritaikyti rekreacinėms ir komercinėms funkcijoms, taip pat memorialas, žymintis šiuolaikinę Egipto politinę istoriją. Plane buvo atsižvelgta į pakankamą vietą pasivaikščiojimui ir sėdimoms vietoms bei didelį žaliųjų plotų santykį, kad miestui būtų suteikta spalva.

Viešoji Aikštė

Brieven Piazza

Viešoji Aikštė Šio dizaino įkvėpėjas yra meilė Mondrijos abstrakcijos ir simbolizmo paprastumui ir įžvalgumui bei simbolizmui, turinčiam prisilietimo pobūdį ir autentiškumą, pažymėtą istorinėje aikštės Kufico kaligrafijoje. Šis dizainas yra darnaus susiliejimo tarp stilių pavyzdys, skelbiantis žinią, kad yra galimybė maišyti skirtingą, atrodytų, prieštaringą stilių, susijusį su plika akimi, tuo tarpu gilinantis į jų filosofiją, atsirastų panašumų, kurie leistų sukurti darnų meno kūrinį. yra patrauklus už akivaizdaus supratimo.