Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Architektoniniai Tyrimai Ir Plėtra

Technology Center

Architektoniniai Tyrimai Ir Plėtra Architektūrinis technologijos centro projektas kaip gairė integruoja architektūrinį ansamblį į aplinkinį kraštovaizdį, ramią ir malonią erdvę. Ši idėja, apibrėžianti idėją, padaro ansamblį humanizuotu orientyru, skirtu būtinam tyrėjų, kurie joje veiks, intelektualiniam panardinimui, išreikštam plastišku ir konstruktyviu ketinimu. Ryškus ir integruotas įgaubtų ir išgaubtų stogų dizainas beveik liečia pabrėžiamas horizontalias linijas, apibrėžiančias pagrindines architektoninio komplekso savybes.

Interjero Dizainas

Gray and Gold

Interjero Dizainas Pilka spalva laikoma nuobodi. Tačiau šiandien ši spalva yra tokia, kokia būdinga tokiems stiliams kaip palėpė, minimalizmas ir aukštosios technologijos. Pilka spalva teikia pirmenybę privatumui, šiek tiek ramybės ir poilsio. Tai dažniausiai kviečia tuos, kurie dirba su žmonėmis arba užsiima pažintiniais poreikiais, kaip bendrą interjero spalvą. Sienos, lubos, baldai, užuolaidos ir grindys yra pilkos spalvos. Tik pilkos spalvos atspalviai ir sodrumas skiriasi. Auksą papildė papildomos detalės ir aksesuarai. Jį pabrėžia paveikslo rėmelis.

Namas

Santos

Namas Naudodamas medieną kaip pagrindinį konstruktyvų elementą, namas savo ruožtu išstumia du lygius ir sukuria įstiklintą stogą, kuris integruosis į aplinką ir leis patekti natūraliai šviesai. Dvigubo aukščio erdvė parodo tą santykį tarp pirmo aukšto, viršutinio aukšto ir kraštovaizdžio. Virš stoglangio skrenda metalinis stogas, apsaugantis jį nuo vakarinės saulės spindulių ir oficialiai atkuriantis tūrį, įrėminantis natūralios aplinkos viziją. Programa išdėstyta nustatant viešojo naudojimo paskirtis pirmame aukšte ir privačias paskirtis viršutiniame aukšte.

Komercinis Interjero Dizainas

KitKat

Komercinis Interjero Dizainas Naujoviškai reprezentuokite koncepciją ir bendrą prekės ženklą kurdami parduotuvę, būtent Kanados rinkai ir Yorkdale klientams. Pasinaudokite ankstesnio iššokančiojo lango ir tarptautinių vietų patirtimi, kad naujovintumėte ir permąstytumėte visą patirtį. Sukurkite ypač funkcionalią parduotuvę, kuri puikiai tiktų esant labai dideliam srautui, sudėtingai erdvei.

Interjero Dizainas

Arthurs

Interjero Dizainas Šiuolaikiškas Šiaurės Amerikos grilis, kokteilių salė ir stogo terasa, įsikūrusi Toronto miesto centre, švenčianti rafinuotą klasikinį meniu ir ragaujančius gėrimus su parašu. Artūro restorane yra trys skirtingos malonios erdvės (valgomojo zona, baras ir kiemas ant stogo), kurios tuo pačiu jaustųsi ir intymiai, ir erdviai. Lubos yra išskirtinės savo briaunotų medžio plokščių su medžio lukštu dizainu, sukonstruotos taip, kad padidintų aštuonkampę kambario formą ir imituotų supjaustytų kristalų, pakabintų aukščiau, išvaizdą.

Linksmas Namas Vaikams

Fun house

Linksmas Namas Vaikams Šis pastatas skirtas vaikams mokytis ir žaisti, o tai yra labai įdomus namas iš super tėvo. Dizaineris derino sveikas medžiagas ir saugos formas, kad būtų nuostabi ir įdomi erdvė. Jie bandė pasidaryti patogų ir šiltą vaikų žaidimų namą, stengėsi suaktyvinti tėvų ir vaikų santykius. Užsakovas liepė dizaineriui pasiekti 3 tikslus, kurie buvo: (1) natūralios ir saugos medžiagos, (2) padaryti vaikus ir tėvus laimingais ir (3) pakankamai saugojimo vietos. Dizainerė rado paprastą ir aiškų metodą, kaip pasiekti tikslą, kuris yra namai, pati vaikų erdvės pradžia.