Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Namų Sodas

Oasis

Namų Sodas Sodas, supantis istorinę vilą miesto centre. Ilgas ir siauras sklypas, kurio aukščio skirtumas yra 7m. Plotas buvo padalintas į 3 lygius. Žemiausias priekinis sodas derina konservatoriaus ir modernaus sodo reikalavimus. Antrasis lygis: Poilsio sodas su dviem pavėsinėmis - ant požeminio baseino ir garažo stogo. Trečias lygis: Miško vaikų sodas. Projektu buvo siekiama nukreipti dėmesį nuo miesto triukšmo ir link gamtos. Štai kodėl sodas turi keletą įdomių vandens ypatybių, tokių kaip vandens laiptai ir vandens siena.

Parduotuvė

Munige

Parduotuvė Iš išorės ir vidaus pastatas yra pilnas į betoną panašios medžiagos, papildytos juoda, balta ir keliomis medžio spalvomis, kartu sukuriančiomis vėsų toną. Laiptai, esantys erdvės centre, tampa pagrindiniu vaidmeniu, įvairios kampuotos sulankstytos formos yra tarsi kūgis, palaikantis visą antrą aukštą, ir sujungtos su išplėsta platforma pirmame aukšte. Erdvė yra tarsi visiškai dalis.

Restoranas Ir Baras

Kopp

Restoranas Ir Baras Restorano dizainas turi būti patrauklus klientams. Interjerai turi išlikti gaivūs ir patrauklūs būsimoms dizaino tendencijoms. Netradicinis medžiagų naudojimas yra vienas iš būdų pritraukti klientus prie dekoro. „Kopp“ yra restoranas, kuris buvo sukurtas pagal šią mintį. Koppas vietine Goano kalba reiškia taurę gėrimo. Kuriant šį projektą sūkurinė vonia, suformuota maišant gėrimą taurėje, buvo suvokta kaip koncepcija. Tai pavaizduota modelio, sukuriančio modelius, pasikartojimo dizaino filosofija.

Gyvenamasis Namas

DA AN H HOUSE

Gyvenamasis Namas Tai vartotojams pritaikyta gyvenamoji vieta. Vidaus erdvė atviroje erdvėje sujungia svetainę, valgomąjį ir studijų erdvę per laisvo transporto srautą, be to, ji skleidžia žaliuojančią ir šviesią šviesą iš balkono. Išskirtinius augintinio vartus galite rasti kiekvieno šeimos nario kambaryje. Plokščią ir netrukdomą transporto srautą lemia konstrukcija be durų durų. Pirmiau minėti dizaino akcentai turi būti sukurti atsižvelgiant į vartotojo įpročius, ergonomišką ir kūrybingą idėjų derinį.

Grožio Salonas

Shokrniya

Grožio Salonas Dizaineris siekė prabangios ir įkvepiančios aplinkos bei gamino atskiras erdves su skirtingomis funkcijomis, kurios tuo pačiu yra visos struktūros dalys. Beige spalva buvo pasirinkta kaip viena iš Irano liukso spalvų, kad būtų galima vystyti projekto idėją. Dėžutėse yra 2 spalvų tarpai. Šios dėžutės yra uždarytos arba pusiau uždarytos be jokių garso ar uoslės trikdžių. Klientas turės pakankamai vietos patirti privatų taką. Tinkamas apšvietimas, tinkamas augalų pasirinkimas ir tinkamo atspalvio naudojimas. Svarbiausi iššūkiai buvo kitų medžiagų spalvos.

Restoranas

MouMou Club

Restoranas Būdamas „Shabu Shabu“, restorano dizainas įgauna medžio, raudonos ir baltos spalvos, kad pateiktų tradicinį jausmą. Naudojant paprastas kontūrines linijas, klientas gali visapusiškai atkreipti dėmesį į rodomus maisto ir dietos pranešimus. Kadangi maisto kokybė yra pagrindinis rūpestis, restoranas yra išdėstytas atsižvelgiant į šviežio maisto rinkos elementus. Didelio šviežio maisto prekyvietės rinkos fone naudojamos statybinės medžiagos, tokios kaip cementinės sienos ir grindys. Ši sąranka imituoja realią rinkos pirkimo veiklą, kai klientai gali pamatyti maisto kokybę prieš rinkdamiesi.