Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Stiklo Vaza

Jungle

Stiklo Vaza Gamtos įkvėptas, „Jungle“ stiklo kolekcijos pagrindas yra sukurti daiktus, kurie įgytų savo vertę dėl kokybės, dizaino ir medžiagos. Paprastos formos atspindi terpės ramumą, tuo pat metu yra nesvarios ir stiprios. Vazos pūstos burna ir formuojamos rankomis, pasirašomos ir sunumeruojamos. Stiklo gaminimo proceso ritmas užtikrina, kad kiekvienas „Jungle“ kolekcijos objektas turėtų savitą spalvų žaismą, imituojantį bangų judėjimą.

Vaza

Rainforest

Vaza „Rainforest“ vazos yra 3D formų ir tradicinės skandinaviškos garo lazdelės technikos mišinys. Rankų formos gabalai turi ypač storą stiklą su nesvarbiais plūduriuojančiais spalvų purslais. „Studiomade“ kolekcija įkvėpta gamtos kontrastų ir to, kaip ji sukuria harmoniją.

Apšvietimas

Thorn

Apšvietimas Tikėdamas, kad gamtoje galima auginti ir atskirti organines formas, nesutrikdant jų struktūros ir išraiškos sutapimų dėka, ir kad žmonės turi instinktyvų giminingumą natūralioms formoms, Yılmazas Doganas teigė, kad kurdamas „Thorn“, jis norėjo augimą atspindėti tokiomis formomis, kurios emuliuoti gamtą be jokių apšvietimo matmenų apribojimų. Thorn, kuris yra įkvėpimo šaltinis natūraliai Thorn šakai; auga atsitiktinės struktūros pavidalu ir yra natūralus, patenkina įvairius poreikius ir neturi tinkamo apšvietimo dizaino dydžio.

Stalas

Patchwork

Stalas Yılmazas Doganas, kuris pradėjo nuo idėjos, kad skirtingos pramoninės medžiagos galėtų būti kartu naudojamos ant stalo padėklo, teigė, kad suprojektavo jūsų stalo lankstumą, kurį galite bet kada pakeisti, kad prisitaikytumėte prie skirtingų tendencijų. Dėl visiškai lūžtančio dizaino, „Patchwork“ yra dinamiškas dizainas, lengvai pritaikomas įvairioms erdvėms, pavyzdžiui, pietų ir susitikimų stalams.

Vandens Valymo Įrenginiai

Waterfall Towers

Vandens Valymo Įrenginiai Pastatas peržengia vietą, nes pertvarko dirbtinę vietą, kuri tampa vieningos gamtinės aplinkos dalimi. Ribą tarp miesto ir gamtos apibrėžia ir sustiprina užtvankos buvimas. Kiekviena forma yra susijusi su kita, atspindinčia gamtos simbiozines užsakymo sistemas. Konkrečiau kalbant, konkrečioje koncepcijoje kraštovaizdžio ir architektūros susiliejimas įvyksta naudojant vandens srautą kaip funkcinį, o vėliau ir organizacinį elementą.

Kavos Staliukas

Ripple

Kavos Staliukas Vidurinės lentelės, kurios paprastai naudojamos, yra tarpų viduryje ir sukelia sunkumų dėl artėjimo tūpti. Dėl šios priežasties aptarnavimo lentelės yra naudojamos šiai spragai atverti. Yılmazas Doganas, siekdamas išspręsti šią problemą, sujungė dvi Ripple projekto funkcijas ir sukūrė dinamišką gaminio dizainą, kuris gali būti ir vidurinis stendas, ir aptarnavimo stalas, kuris juda asimetrine ranka ir juda per atstumą. Šis dinaminis judesys sutapo su „Ripple“ skysčio projektavimo linijomis, atspindinčiomis gamtą su lašo kintamumu ir to lašo suformuotomis bangomis.