Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Baldai Plius Ventiliatorius

Brise Table

Baldai Plius Ventiliatorius „Brise Table“ yra sukurtas su atsakomybės už klimato pokyčius jausmu ir noru naudoti ventiliatorius, o ne oro kondicionierius. Užuot pučiantis stipriam vėjui, jis koncentruojasi į vėsos jausmą, cirkuliuodamas orą, net ir išjungęs oro kondicionierių. Naudodami „Brise Table“, vartotojai gali šiek tiek atvėsti ir tuo pat metu naudoti kaip šoninį stalą. Be to, jis gerai praleidžia aplinką ir daro erdvę gražesnę.

Kavos Staliukas

Cube

Kavos Staliukas Dizainas buvo įkvėptas geometrinių „Auksinio santykio“ ir „Mangiarotti“ skulptūrų. Forma yra interaktyvi, vartotojui siūlanti skirtingus derinius. Dizainą sudaro keturi skirtingų dydžių kavos staliukai ir aplink kubo formą išklotas pufas, kuris yra apšvietimo elementas. Dizaino elementai yra daugiafunkciniai, kad atitiktų vartotojo poreikius. Produktas pagamintas iš Corian medžiagos ir faneros.

Taburetė

Ydin

Taburetė Paprastos blokavimo sistemos dėka „Ydin“ kėdutes galite montuoti patys, nenaudodami specialių įrankių. Keturios vienodos kojos yra išdėstytos ne tam tikra tvarka, o betoninė sėdynė, veikianti kaip kertinis akmuo, viską palaiko savo vietose. Pėdos gaminamos iš laiptų gamintojo pagamintos medienos laužo, lengvai apdirbamos naudojant tradicinius medienos apdirbimo būdus ir galiausiai suteptos alyva. Sėdynė paprasčiausiai išformuota tvirtu pluoštu armuotu UHP betonu. Kitas 5 tvarumo argumentas yra tik 5 atskiriamos dalys, kurios turi būti supakuotos ir paruoštos išsiųsti galutiniams vartotojams.

Atšaldyto Sūrio Vežimėlis

Coq

Atšaldyto Sūrio Vežimėlis Patrick Sarran sukūrė sūrio vežimėlį „Coq“ 2012 m. Šio riedančio gaminio keistenybė sužadina pietų smalsuolių dėmesį, tačiau neklysta, pirmiausia tai yra darbo įrankis. Tai pasiekiama naudojant stilizuotą lakuoto buko struktūrą, uždengtą cilindrine raudona lakuota servetėle, kuri gali būti pakabinta šone, kad būtų parodytas brandintų sūrių asortimentas. Naudodamas rankeną krepšiui perkelti, atidarydamas dėžę, išstumdamas lentą, kad liktų vietos lėkštutei, sukdamas šį diską, kad supjaustytų sūrio dalis, padavėjas gali šį procesą paversti menku performanso meno kūriniu.

Atšaldytas Dykumos Vežimėlis

Sweet Kit

Atšaldytas Dykumos Vežimėlis Ši mobilioji vitrina desertams patiekti restoranuose buvo sukurta 2016 m. Ir yra naujausias K serijos gaminys. „Sweet-Kit“ dizainas atitinka elegancijos, manevringumo, tūrio ir skaidrumo reikalavimus. Atidarymo mechanizmas yra pagrįstas žiedu, besisukančiu aplink akrilo stiklo diską. Du suformuoti buko žiedai yra sukimosi takeliai, taip pat rankenos vitrinos atidarymui ir vežimėlio judėjimui aplink restoraną. Šios integruotos funkcijos padeda nustatyti aptarnavimo vietą ir išryškinti rodomus produktus.

Karšto Gėrimo Su Šviežiais Augalais Paslauga

Herbal Tea Garden

Karšto Gėrimo Su Šviežiais Augalais Paslauga Patrick Sarran sukūrė Žolelių arbatos sodą kaip unikalų daiktą Honkongo orientyrui „Landmark Mandarin Oriental“ 2014 m. Maitinimo vadovas norėjo vežimėlio, ant kurio galėtų atlikti arbatos ceremoniją. Šis dizainas pakartotinai naudoja kodus, kuriuos sukūrė Patrick Sarran savo K serijos vežimėliuose, įskaitant sūrio vežimėlį KEZA ir daugiafunkcį vežimėlį Km31, paveiktą Kinijos peizažo paveikslų.