Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Praustuvas

Angle

Praustuvas Pasaulyje yra daugybė puikaus dizaino praustuvų. Bet mes siūlome pažvelgti į šį dalyką iš naujo. Norime suteikti galimybę mėgautis kriauklės naudojimo procesu ir paslėpti taip reikalingą, bet ne estetinę detalę kaip kanalizacijos anga. „Kampas“ yra lakoniškas dizainas, kuriame apgalvotos visos patogaus naudojimo ir valymo sistemos detalės. Jo naudojimo metu jūs nepastebite kanalizacijos angos, viskas atrodo taip, lyg vanduo tiesiog dingtų. Šis optinio iliuzijos efektas pasiekiamas specialia kriauklės paviršiaus vieta.

Nešiojamasis Garsiakalbis

Ballo

Nešiojamasis Garsiakalbis Šveicarijos dizaino studija BERNHARD | BURKARD suprojektavo unikalų garsiakalbį OYO. Kolonėlės forma yra tobula sfera, kurioje nėra tikro stovo. BALLO garsiakalbis guli, susukamas ar pakabinamas 360 laipsnių muzikos patyrimui. Dizainas atitinka minimalistinio dizaino principus. Spalvingas diržas sujungia du pusrutulius. Tai apsaugo garsiakalbį ir padidina boso tonus gulint ant paviršiaus. Garsiakalbis pateiktas su įmontuota įkraunama ličio baterija ir yra suderinamas su dauguma garso įrenginių. 3,5 mm lizdas yra įprastas ausinių kištukas. BALLO garsiakalbis yra dešimt skirtingų spalvų.

Individualus Namų Termostatas

The Netatmo Thermostat for Smartphone

Individualus Namų Termostatas Išmaniojo telefono termostatas pristato minimalistinį, elegantišką dizainą, nepažeisdamas tradicinių termostatų dizainų. Permatomas kubas akimirksniu tampa nuo baltos iki spalvos. Viskas, ką jums reikia padaryti, tai uždėti vieną iš 5 keičiamų spalvų plėvelių, esančių prietaiso gale. Minkšta ir lengva spalva suteikia subtilų originalumo įspūdį. Fizinė sąveika yra kuo mažesnė. Paprastas palietimas leidžia pakeisti temperatūrą, o visi kiti valdikliai atliekami iš vartotojo išmaniojo telefono. E-ink ekranas pasirinktas dėl neprilygstamos kokybės ir minimalių energijos sąnaudų.

Lempa

Schon

Lempa Šios unikalios lempos šviesos šaltiniai yra bendros formos centre, todėl jis apšviečia minkštą ir vienodą šviesos šaltinį. Šviesius paviršius galima atskirti nuo pagrindinio korpuso, todėl paprasta kūno forma su apatinėmis dalimis ir energijos taupymas naudojant mažai elektros energijos suteikia jai papildomos savybės. Taip pat liečiamas korpusas, skirtas įjungti arba išjungti šviesą - dar viena šiuolaikiška šios unikalios šviesos savybė. Išraiška lemia apšvietimo skirtumus ir buvo suprojektuotas lempos apšvietimas. Daugiausia šviesos iš lempų apakins, kad žiūrovas nepasinaudotų ja. Gražu gyventi.

Piggy Bank

DEEPE

Piggy Bank Objektas yra kiaulės bankas. Unikalios charakterio formos išvaizda sujungia brangius, prestižinius papuošalus, kurie pasižymi meile ir malonumu bei nuolatiniu šeimos narių buvimu, lėšų rinkimas yra labai funkcinės savybės. Tačiau labiausiai išsiskirianti „DeePee“ savybė, be to, kad ji puikiai atitinka standartines funkcijas, yra ta, kad nauja formuluotė, unikalus ir vienas kitą papildantis kontekstualus „brangakmenis“ yra visi išskirtiniai namai.

Peilio Laikiklis

Only Right Here

Peilio Laikiklis Nuo XII amžiaus pirmosios bulių kautynės buvo užfiksuotos kaip veiksmas ar viešas reginys. Šiandien žmonių sąmonės pabudimas yra bendro visuotinio vertinimo požymis, būdami dieviškosios prigimties dalyviai, mes esame visuma. „Tik čia“ simbolizuoja naują erą, kai bus išnykusi agresyvi veikla, įkūnijant tai, kas kadaise buvo kultūros šventė, ir didelį evoliucijos žingsnį humanistiniame lygmenyje.