Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
40 Colių Led Televizorius

GlassOn

40 Colių Led Televizorius Tai berėmio dizaino kolekcija su skirtingais dizaino sprendimais, įvairaus dydžio, su stiklo elementu. Elegancija, sukurta užtikrinant stiklo skaidrumą, tęsiasi metalo apdaila, gaubianti ekraną dideliais dydžiais. Dizainas be įprasto plastikinio priekinio gaubto ir be rėmelio yra susijęs su virtualiu pasauliu ir auditorija. Drastiškai sumažintas storis 40 ", 46" ir 55 "gaminiuose. Visas metalinis rėmas, laikantis stiklinį priekį, padidina dizaino kokybę, pateikdamas tikslias sujungimo detales. skirtingos medžiagos.

Priedėlis

T-Box2

Priedėlis „T-Box2“ yra naujas techninis įtaisas, skirtas integruoti internetą, daugialypės terpės įrenginius ir ryšius bei namų vartotojams siūlyti įvairias interaktyvias paslaugas, įskaitant didžiulį interneto turinio atkūrimą ir HD vaizdo skambučius. Prijungdamas STB prie televizoriaus šeimos tinklo aplinkoje, vartotojas gali greitai atnaujinti įprastą televizorių į išmanųjį televizorių, kuris šeimos vartotojams suteikia puikią AV pramogų patirtį.

Vonios Baldai

Sott'Aqua Marino

Vonios Baldai „Sott'Aqua Marino“ kolekcija su savo kūrybingomis vonios kambario povandeninio pasaulio detalėmis siūlo prabangą suprojektuoti savo vonios kambarį, pasirinkdama platų moduliacijos pasirinkimų spektrą.Sott'Aqua Marino gali pasiūlyti unikalų dizaino požiūrį kiekvienam vonios kambarys, kurio lankstumas gali būti naudojamas su vienkartinėmis arba dvigubomis spintelėmis su kriauklėmis. Apvalus veidrodis, pritvirtintas prie sienos su pakaba, taip pat turi paslėptą apšvietimo sistemą. Kedro skrynia ant ratų taip pat veikia kaip skalbinių krepšys.

Dušas

Rain Soft

Dušas Krioklio žvilgsnis gamtoje gali sudominti visus ir jį stebint ar prausiantis duše galima sukurti atpalaiduojantį kirtimą. Taigi reikėjo imituoti atpalaiduojančią krioklio sceną namuose ir apartamentuose, kad būtų galima patirti dušą. po kriokliu namuose. Šiame dizaine yra du purslų tipai. Pirštinės režimas: Vandens tankis arba koncentracija yra viduryje ir kūną galima plauti. Antrasis režimas: Vanduo pilamas vertikaliai pagal žiedo aplinką ir galima naudoti šampūną. Jis yra apsuptas vandens sienos ir ši siena gali būti l

Aukščiausio Lygio Televizija

La Torre

Aukščiausio Lygio Televizija Šiame dizaine nėra priekinio dangtelio, laikančio ekraną. Televizorių laiko už galinės spintelės, paslėptos už ekrano skydelio. Ekologiškas plonas ekranas, esantis aplink ekraną, naudojamas tik kosmetinėms iliuzijoms. Dėl visų šių priežasčių, priešingai nei įprasta televizoriaus forma, ekranas yra tik dominuojantis elementas. Eifelio bokštas yra „La Torre“ įkvėpimo šaltinis. Kai kurie pagrindiniai šių dviejų panašumai yra jų laiko reformistas ir tas pats vaizdas.