Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Žaislas

Mini Mech

Žaislas Įkvėptas lankstaus modulinių konstrukcijų pobūdžio, „Mini Mech“ yra permatomų blokų kolekcija, kurią galima surinkti į sudėtingas sistemas. Kiekviename bloke yra mechaninis blokas. Dėl universalaus movų ir magnetinių jungčių dizaino galima atlikti begalę įvairių kombinacijų. Šis dizainas tuo pačiu metu yra ir švietimo, ir poilsio tikslais. Ja siekiama plėtoti kūrybos galią ir leisti jauniems inžinieriams pamatyti realų kiekvieno mazgo mechanizmą sistemoje atskirai ir kolektyviai.

Maišytuvas

Aluvia

Maišytuvas „Alvia“ dizainas semiasi įkvėpimo aliuvinės erozijos, vandens ir formuojančių švelnius siluetus ant uolų per laiką ir atkaklumą; Kaip ir upės pusės akmenukai, minkštumas ir draugiškos rankenos formos kreivės suklaidina vartotoją be pastangų. Kruopščiai paruošti perėjimai leidžia šviesai sklandžiai judėti paviršiais, taip suteikiant kiekvienam gaminiui harmoningą išvaizdą.

Nešiojamas Stalas

Ultraleggera

Nešiojamas Stalas Vartotojo gyvenamojoje erdvėje jis galės atlikti kavos stalo užduotį ir patenkinti poreikį pastatyti, palikti, nepamirštant daugybės daiktų; Jis ne tik skirtas naudoti nešiojamąjį kompiuterį, bet gali būti ir mažiau specifinis naudoti nešiojamąjį kompiuterį; Tai gali leisti skirtingas sėdimas vietas, neribojant judėjimo, kai naudojamasi keliais; Trumpai tariant, namų baldus, kurie nėra skirti naudoti ant kelių, tačiau vis tiek rekomenduojama naudoti akimirkomis, sėdimose vietose, tokiose kaip sėdynių sofos.

Kėdė

Stocker

Kėdė „Stokeris“ yra susiliejimas tarp taburetės ir kėdės. Šviesiai sudedamos medinės sėdynės yra tinkamos privačioms ir pusiau oficialioms patalpoms. Išraiškinga forma pabrėžia vietinės medienos grožį. Sudėtingas konstrukcinis dizainas ir konstrukcija leidžia iš 8% storio 100 procentų kietos medienos sukurti tvirtą, bet lengvą gaminį, sveriantį tik 2300 gramų. Kompaktiška „Stocker“ konstrukcija leidžia taupyti vietą. Sudedami vienas ant kito, jį galima lengvai laikyti ir dėl savo novatoriškos konstrukcijos „Stocker“ gali būti visiškai stumiamas po stalu.

Kavos Staliukas

Drop

Kavos Staliukas Lašas, kurį kruopščiai gamina medžio ir marmuro meistrai; susideda iš medžio masyvo lako ir marmuro. Specifinė marmuro tekstūra atskiria visus produktus vienas nuo kito. Vietos, esančios ant numetamo kavos staliuko, padeda sutvarkyti mažų namų aksesuarus. Kita svarbi dizaino savybė yra lengvas judėjimas, kurį suteikia paslėpti ratai, esantys po kėbulu. Šis dizainas leidžia sukurti skirtingus derinius su marmuro ir spalvų alternatyvomis.

Darbo Stalas

Timbiriche

Darbo Stalas Dizainas atrodo taip, kad atspindėtų nuolat besikeičiantį šiuolaikinio žmogaus gyvenimą daugiavalenčioje ir išradingoje erdvėje, kurioje vienas paviršius suderintas, jei nėra ar nėra medienos gabalų, kurie slysta, pašalinami ar dedami, suteikia begalę galimybių sutvarkyti objektus. darbo erdvėje, užtikrinant pastovumą pasirinktose vietose ir atitinkančiose kiekvienos akimirkos poreikius. Dizaineriai įkvėpti tradicinio žaidimo „timbiriche“, perdaryti esmę - asmeninių kilnojamųjų taškų matricos, suteikiančios žaismingą erdvę darbo vietai, esmę.