Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Naminis Makaronų

Hidro Mamma Mia

Naminis Makaronų „Hidro Mama Mia“ yra socialinė ir kultūrinė gelbėjimo priemonė per italų gastronomiją. Itin lengvai naudojamas, jis yra lengvas ir kompaktiškas, lengvai laikomas ir transportuojamas. Tai leidžia užtikrinti saugų aukštą produktyvumą ir suteikia malonią maisto gaminimo patirtį šeimai kasdieniame gyvenime ir draugų bendravime. Variklis yra visiškai integruotas į transmisijos komplektą, siūlo galią, tvirtumą ir saugų naudojimą, taip pat lengvą valymą ir palaikymą. Ja pjaustoma skirtingo storio tešla, todėl galima paruošti įvairius patiekalus: makaronus, makaronus, lazaniją, duoną, pyragus, picas ir dar daugiau.

Hiper Automobilis

Brescia Hommage

Hiper Automobilis Aukštųjų technologijų, visų skaitmeninių prietaisų, jutiklinių ekranų ir racionalių vientūrių transporto priemonių laikais, „Brescia Hommage“ projektas yra senosios mokyklos dviviečio hiperkarų dizaino tyrimas, kuris buvo įamžintas kaip šventė epochoje, kurioje elegantiškas paprastumas, didelis jutikliniškumas, neapdorota galia, grynas grožis ir tiesioginis žmogaus ir mašinos ryšys buvo žaidimo taisyklė. Laikas, kai tokie drąsūs ir išradingi vyrai kaip Ettore Bugatti sukūrė mobiliuosius įrenginius, kurie nustebino pasaulį.

Sultinga Skirta Auginimo Dėžutė

Bloom

Sultinga Skirta Auginimo Dėžutė „Bloom“ yra sultinga skirta auginimo dėžutė, kuri veikia kaip stilingas namų baldas. Tai sudaro puikias sukulentų auginimo sąlygas. Pagrindinis produkto tikslas yra užpildyti norą ir puoselėti tuos, kurie gyvena miesto vietose, kur ekologiškos aplinkos yra mažiau prieinamos. Miesto gyvenimas kasdien susiduria su daugybe iššūkių. Tai verčia žmones nepaisyti savo prigimties. „Bloom“ siekia būti tiltu tarp vartotojų ir jų natūralių norų. Produktas nėra automatizuotas, juo siekiama padėti vartotojui. Taikomosios programos palaikymas vartotojams leis veikti su savo augalais, o tai leis jiems auginti.

Arbatos Virimo Aparatas

Grundig Serenity

Arbatos Virimo Aparatas „Serenity“ yra šiuolaikinis arbatos gamintojas, kurio pagrindinis dėmesys skiriamas džiaugsmingiems vartotojams. Projekte daugiausia dėmesio skiriama estetiniams elementams ir vartotojo patirčiai, nes pagrindinis tikslas rodo, kad produktas turėtų skirtis nuo esamų. Arbatos virimo aparato dokas yra mažesnis nei korpusas, leidžiantis produktui pažvelgti į žemę ir suteikti unikalią tapatybę. Šiek tiek išlenktas korpusas kartu su pjaustytais paviršiais taip pat palaiko unikalų produkto tapatumą.

Liustra

Lory Duck

Liustra „Lory Duck“ yra sukurta kaip pakabos sistema, surinkta iš modulių, pagamintų iš žalvario ir epoksidinio stiklo, kiekvienas primenantis antį, be pastangų slystančią per vėsius vandenis. Moduliai taip pat suteikia konfigūravimo galimybę; palietus kiekvieną iš jų galima nustatyti bet kuria kryptimi ir pakabinti bet kuriame aukštyje. Pagrindinė lempos forma gimė palyginti greitai. Tačiau tam, kad būtų sukurta nepriekaištinga pusiausvyra ir geriausias vaizdas iš visų įmanomų kampų, prireikė mėnesių tyrimų ir plėtros su daugybe prototipų.

Drugelio Pakaba

Butterfly

Drugelio Pakaba Drugelio pakaba gavo savo pavadinimą dėl savo panašumo į skraidančio drugelio formą. Dėl atskirtų komponentų dizaino tai yra minimalistiniai baldai, kuriuos patogu surinkti. Naudotojai gali greitai surinkti pakabą plikomis rankomis. Kai reikia judėti, patogu transportuoti išardžius. Diegimas vyksta tik dviem etapais: 1. sudekite abu rėmus, kad būtų X; ir padarykite deimantų formos rėmus iš abiejų pusių persidengiančius. 2. įstumkite medinį gabalą per uždengtus rombų formos rėmus iš abiejų pusių, kad laikytumėte rėmus