Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Apšvietimas

Capsule

Apšvietimas Lempos forma „Capsule“ pakartoja kapsulių, kurios tokios plačiai paplitusios šiuolaikiniame pasaulyje, formas: vaistus, architektūrines struktūras, erdvėlaivius, termosus, vamzdelius, laiko kapsules, kurios daugelį dešimtmečių perduoda žinutes palikuonims. Tai gali būti dviejų tipų: standartinė ir pailgi. Galimos kelių spalvų lempos su skirtingu skaidrumu. Susiejimas su nailono virvėmis lempai suteikia rankų darbo efektą. Universali jo forma buvo nustatyti gamybos ir masinės gamybos paprastumą. Taupymas lempos gamybos procese yra pagrindinis jos pranašumas.

Paviljonas

ResoNet Sinan Mansions

Paviljonas „ResoNet“ paviljoną „Sinan Mansions“ užsako Šanchajuje, kad būtų švenčiami 2017 m. Kinijos Naujieji metai. Jį sudaro laikinas paviljonas ir interaktyvus LED šviesa, „pritvirtinta“ vidiniame paviršiuje. Jame naudojami „Low-Fi“ metodai, skirti vizualizuoti natūralioje aplinkoje vykstančius rezonanso dažnius per visuomenės ir aplinkinių elementų sąveiką, aptiktą LED tinklo. Paviljonas apšviečia viešąją erdvę reaguodamas į vibracijos dirgiklius. Be lankytojų, norinčių pateikti pavasario festivalio norų, jis taip pat gali būti naudojamas kaip performanso scena.

Fotelis

Lollipop

Fotelis „Lollipop“ fotelis yra neįprastų formų ir madingų spalvų derinys. Jos siluetai ir spalvų elementai turėjo atrodyti nuotoliniu būdu kaip saldainiai, tačiau tuo pačiu fotelis turėtų tilpti į skirtingų stilių interjerus. „Chupa-chups“ forma sudarė porankių pagrindą, o atlošas ir sėdynė pagaminti iš klasikinių saldainių. „Lollipop“ fotelis yra sukurtas žmonėms, kurie mėgsta drąsius sprendimus ir madą, tačiau nenori atsisakyti funkcionalumo ir patogumo.

Oro Kokybės Kontrolė

Midea Sensia AQC

Oro Kokybės Kontrolė „Midea Sensia AQC“ yra intelektualus hibridas, kuris namų interjerą sujungia ir su elegancija, ir su stiliumi. Jis suteikia humanizuotas technologijas ir naujoves naudodamas savybes, kontroliuodamas temperatūros ir oro kokybės valymą apšvietimu ir vaza iki kambario dekoro. Pagal „MideaApp“ ankstesnę sąranką gerovė pasiekiama naudojant jutiklių technologiją, kuri gali nuskaityti aplinką ir išlaikyti stabilią vietos temperatūrą ir drėgmę.

Oro Kondicionierius

Midea Sensia HW

Oro Kondicionierius „Midea Sensia“ skatina gyvenimo kokybę ir novatorišką dekoravimo objekto eksponavimo būdą. Tai ne tik oro srauto efektyvumas ir tyla, bet ir naujoviškas jutiklinis skydelis, suteikiantis prieigą prie funkcijų, žaibo spalvų ir intensyvumo. Spalvų terapija, padedanti kovoti su stresu, diegiant novatoriškus produktus abipusiai, užtikrinant gerą savijautą ir estetiką. Be skirtingos estetikos, jos formos integruoja namo interjerą ir su elegancija, ir su stiliumi, vertindamos namą netiesiogine šviesa.

Stalas

Duoo

Stalas „Duoo“ stalas yra noras išreikšti charakterį per formų minimalizmą. Jos plonos horizontalios linijos ir kampuotos metalinės kojelės sukuria galingą vaizdą. Viršutinė lentyna leidžia pastatyti kanceliarines prekes, kad jos netrukdytų dirbant. Ant paviršiaus paslėptas dėklas, skirtas prietaisams sujungti, palaiko švarią estetiką. Natūralaus lukšto stalviršis suteikia natūralios medienos tekstūros šilumos. Dėl harmoningai parinktų medžiagų, funkcionalumo ir praktiškumo, suderinto su įprastų ir griežtų formų estetika, stalas išlaiko nepriekaištingą pusiausvyrą.