Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Medinis Dviratis

wooden ebike

Medinis Dviratis Berlyno įmonė „Aceteam“ sukūrė pirmąjį medinį dviratį, užduotis buvo jį pastatyti ekologiškai. Kompetentingo bendradarbiavimo partnerio paieška buvo sėkminga su Ebersvaldo darnaus vystymosi universiteto Medienos mokslo ir technologijos fakultetu. Matthias Broda idėja tapo realybe, sujungus CNC technologiją ir žinias apie medieną, gimė medinis „E-Bike“.

Stalo Šviesa

Moon

Stalo Šviesa Ši lemputė vaidina aktyvų vaidmenį lydint žmones darbo erdvėje nuo ryto iki vakaro. Jis buvo sukurtas atsižvelgiant į žmonių darbo aplinką. Laidą galima prijungti prie nešiojamojo kompiuterio arba maitinimo bloko. Mėnulio forma buvo padaryta iš trijų ketvirtadalių apskritimo, kaip kylančios piktogramos iš reljefo vaizdo, pagaminto iš nerūdijančio rėmo. Mėnulio paviršiaus modelis primena nusileidimo vadovą kosminiame projekte. Šis nustatymas atrodo kaip skulptūra dienos šviesoje ir šviesos prietaisas, kuris naktį palengvina įtemptą darbą.

Šviesa

Louvre

Šviesa Luvro šviesa yra interaktyvi stalo lempa, įkvėpta Graikijos vasaros saulės spindulių, lengvai sklindanti iš uždarų langinių per Luvrą. Jį sudaro 20 žiedų, 6 kamštienos ir 14 plexiglas, kurie žaismingai keičia tvarką, kad šviesos difuzija, tūris ir galutinė estetika būtų paversti pagal vartotojų pageidavimus ir poreikius. Šviesa praeina per medžiagą ir sukelia sklaidą, todėl nei ant jos esančių paviršių, nei ant jos, nei šešėliai, nei šešėliai neatsiranda. Skirtingo aukščio žiedai suteikia galimybę naudoti nesibaigiantį derinį, saugų pritaikymą ir visišką šviesos valdymą.

Lempa

Little Kong

Lempa „Little Kong“ yra aplinkos lempų serija, kurioje yra rytietiškos filosofijos. Rytų estetika skiria didelį dėmesį santykiams tarp virtualiojo ir faktinio, visiško ir tuščio. Šviesos diodų paslėpimas subtiliai į metalinį stulpą ne tik užtikrina, kad lemputė bus tuščia ir švari, bet ir išskiria Kongą iš kitų lempų. Dizaineriai išsiaiškino, kokį amatą įmanoma atlikti daugiau nei 30 kartų eksperimentuojant, kad nepriekaištingai parodytų šviesą ir įvairią tekstūrą, o tai suteikia galimybę mėgautis nuostabiu apšvietimu. Bazė palaiko belaidį įkrovimą ir turi USB jungtį. Jį galima įjungti arba išjungti tiesiog mosuojant rankomis.

Virtuvės Kėdės

Coupe

Virtuvės Kėdės Ši taburetė yra skirta padėti išlaikyti neutralią sėdėjimo ir stovėjimo pozą. Stebėdama kasdienį žmonių elgesį, projektavimo komanda nustatė poreikį žmonėms trumpiau sėdėti ant kėdžių, pavyzdžiui, greitai sėdėti virtuvėje, o tai paskatino komandą sukurti šią taburetę būtent tokiam elgesiui pritaikyti. Ši kėdutė suprojektuota su minimaliomis dalimis ir konstrukcijomis, todėl kėdė tampa prieinama ir ekonomiška tiek pirkėjams, tiek pardavėjams, atsižvelgiant į gaminių našumą.

Skalbinių Diržas Patalpose

Brooklyn Laundreel

Skalbinių Diržas Patalpose Tai yra skalbinių diržas vidaus naudojimui. Kompaktiškas korpusas, mažesnis nei japoniškas minkštas, atrodo kaip matavimo juosta, lygi apdaila, be paviršiaus varžtų. 4 m ilgio dirže yra 29 skylės, kiekviena skylė gali laikyti ir laikyti pakabos pakabas be drabužių segtukų, ji veikia greitai. Diržas pagamintas iš antibakterinio ir anti-pelėsinio poliuretano, saugios, švarios ir stiprios medžiagos. Maksimali apkrova yra 15 kg. 2 vnt. Kablio ir besisukančio kėbulo galima naudoti keliais būdais. Mažas ir paprastas, tačiau tai yra labai naudinga skalbimo priemonė patalpose. Paprastas valdymas ir sumanus įdiegimas tiks bet kokio tipo kambariui.