Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Duomenų Vizualizacija

Arab spring

Duomenų Vizualizacija Šis projektas buvo paremtas 2011 m. Šiaurės Afrikoje vykusiais konfliktais. Įvykiai, kurių aktyvumas buvo didžiausias pavasarį ir buvo pavadinti „Arabų pavasaris“. Projektas yra spiralinis laiko grafikas, žymintis konflikto pradžią ir pabaigą. Konflikto pabaigoje datos yra žymekliai, rodantys konflikto baigtį. Linijos prisotinimas yra revoliucijos aukų skaičius. Taigi galime stebėti pagrindinius istorinių momentų laiko modelius. Pagrindiniai tokios duomenų vizualizacijos plėtros parametrai turėtų būti originalios informacijos paprastumas ir struktūrizavimas.

Projekto pavadinimas : Arab spring, Dizainerių vardas : Kirill Khachaturov, Kliento vardas : RBC.

Arab spring Duomenų Vizualizacija

Šis puikus dizainas yra bronzinio dizaino apdovanojimo laimėtojas architektūros, pastatų ir konstrukcijų projektavimo konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti bronzos apdovanojimą pelniusį dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, novatoriškų, originalių ir kūrybingų architektūros, pastatų ir konstrukcijų projektavimo darbų.

Dienos dizaino interviu

Pokalbiai su garsiausiais pasaulio dizaineriais.

Perskaitykite naujausius dizaino žurnalisto ir visame pasaulyje garsių dizainerių, menininkų ir architektų pokalbius apie dizainą, kūrybiškumą ir naujoves. Peržiūrėkite naujausius garsių dizainerių, menininkų, architektų ir novatorių dizaino projektus ir apdovanojimus. Atraskite naujų įžvalgų apie kūrybiškumą, inovacijas, menus, dizainą ir architektūrą. Sužinokite apie puikių dizainerių projektavimo procesus.