Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Tai Ant Sienos Pakabinama Wc Keptuvė

SEREL Purity

Tai Ant Sienos Pakabinama Wc Keptuvė Nors „Purity“ tualetinis dubuo dominuoja švelnių perėjimų metu, jis taip pat palieka paprastą ir minimalų vėsą aplinkoje. Tai ne tik paveikia savo vartotoją savo estetika, bet ir sutinka švarą bei nekaltumą ir gerbia gamtą. Bendras požiūris į lengvai išmontuojamų, užrakinamų mechaninių tualeto sėdynių komplektų dizainą yra funkciniai valdymo mygtukai, kuriuos reikia įstatyti į vidinę dangtelio komplekto dalį. Mygtukai, su kuriais kontaktuoja vartotojas, dedami tose vietose, kurios yra sunkiausiai nešvarios, taigi tai suteikia papildomo pranašumo higienos srityje.

Projekto pavadinimas : SEREL Purity, Dizainerių vardas : SEREL Seramic Factory, Kliento vardas : Matel Hammadde San. ve Tic A.S Serel Sanitary Factory.

SEREL Purity Tai Ant Sienos Pakabinama Wc Keptuvė

Šis nuostabus dizainas yra sidabro dizaino apdovanojimo laimėtojas mados, drabužių ir drabužių dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti sidabro apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, novatoriškų, originalių ir kūrybingų mados, drabužių ir drabužių dizaino darbų.

Dienos dizaineris

Geriausi pasaulyje dizaineriai, menininkai ir architektai.

Geras dizainas nusipelno didelio pripažinimo. Kasdien mums malonu pristatyti nuostabius dizainerius, kurie kuria originalius ir novatoriškus dizainus, nuostabią architektūrą, stilingą madą ir kūrybingą grafiką. Šiandien pristatome jums vieną didžiausių pasaulyje dizainerių. Šiandien patikrinkite apdovanojimus pelniusį dizaino paketą ir pasisemkite savo kasdienio dizaino įkvėpimo.