Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Miesto Atnaujinimas

Tahrir Square

Miesto Atnaujinimas Tahriro aikštė yra Egipto politinės istorijos stuburas, todėl jos miesto dizaino atnaujinimas yra politinis, aplinkos ir socialinis noras. Pagrindinis planas apima uždaryti kai kurias gatves ir sujungti jas į esamą aikštę nepakenkiant transporto srautams. Tada buvo sukurti trys projektai, skirti pritaikyti rekreacinėms ir komercinėms funkcijoms, taip pat memorialas, žymintis šiuolaikinę Egipto politinę istoriją. Plane buvo atsižvelgta į pakankamą vietą pasivaikščiojimui ir sėdimoms vietoms bei didelį žaliųjų plotų santykį, kad miestui būtų suteikta spalva.

Projekto pavadinimas : Tahrir Square, Dizainerių vardas : Dalia Sadany, Kliento vardas : Dezines, Dalia Sadany Creations.

Tahrir Square Miesto Atnaujinimas

Šis puikus dizainas yra aukso dizaino apdovanojimo laureatas apšvietimo gaminiuose ir apšvietimo projektų dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti auksinius apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, norėdami atrasti daugybę kitų naujų, inovatyvių, originalių ir kūrybingų apšvietimo produktų bei apšvietimo projektų dizaino darbų.

Dienos dizaineris

Geriausi pasaulyje dizaineriai, menininkai ir architektai.

Geras dizainas nusipelno didelio pripažinimo. Kasdien mums malonu pristatyti nuostabius dizainerius, kurie kuria originalius ir novatoriškus dizainus, nuostabią architektūrą, stilingą madą ir kūrybingą grafiką. Šiandien pristatome jums vieną didžiausių pasaulyje dizainerių. Šiandien patikrinkite apdovanojimus pelniusį dizaino paketą ir pasisemkite savo kasdienio dizaino įkvėpimo.