Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Pietų Stalas

Octopia

Pietų Stalas „ArteNemus“ aštuonkojai yra lentelė, pagrįsta aštuonkojo morfologija. Dizainas remiasi centriniu korpusu, kurio forma yra elipsės formos. Aštuonios organinės formos kojos ir rankos iškyla radialiai ir tęsiasi nuo šio centrinio kūno. Stiklo viršus pabrėžia vizualią prieigą prie kūrinio struktūros. Aštuonkojų trimatę išvaizdą pabrėžia kontrastas tarp medienos faneros paviršiaus paviršiaus ir medienos spalvos kraštų. Aukščiausios klasės aštuonkojų išvaizdą pabrėžia išskirtinės kokybės medienos rūšys ir puikus darbas.

Projekto pavadinimas : Octopia, Dizainerių vardas : Eckhard Beger, Kliento vardas : ArteNemus.

Octopia Pietų Stalas

Šis puikus dizainas yra bronzinio dizaino apdovanojimo laimėtojas architektūros, pastatų ir konstrukcijų projektavimo konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti bronzos apdovanojimą pelniusį dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, novatoriškų, originalių ir kūrybingų architektūros, pastatų ir konstrukcijų projektavimo darbų.

Dienos dizaineris

Geriausi pasaulyje dizaineriai, menininkai ir architektai.

Geras dizainas nusipelno didelio pripažinimo. Kasdien mums malonu pristatyti nuostabius dizainerius, kurie kuria originalius ir novatoriškus dizainus, nuostabią architektūrą, stilingą madą ir kūrybingą grafiką. Šiandien pristatome jums vieną didžiausių pasaulyje dizainerių. Šiandien patikrinkite apdovanojimus pelniusį dizaino paketą ir pasisemkite savo kasdienio dizaino įkvėpimo.