Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Sveikatingumo Centras

Yoga Center

Sveikatingumo Centras Įsikūręs judriausiame Kuveito miesto rajone, jogos centras yra bandymas atgaivinti Jassimo bokšto rūsį. Projekto vieta buvo neįprasta. Tačiau tai buvo bandymas tarnauti moterims tiek miesto ribose, tiek iš aplinkinių gyvenamųjų rajonų. Priėmimo zona centre susikerta ir su spintelėmis, ir biurų zona, kad nariai galėtų sklandžiai judėti. Tada spintelės zona išlyginta su kojų plovimo zona, reiškiančia „laisvą batų zoną“. Nuo tada yra koridorius ir skaitykla, vedantys į tris jogos kambarius.

Projekto pavadinimas : Yoga Center , Dizainerių vardas : Rashed Alfoudari, Kliento vardas : The Yoga Center .

Yoga Center  Sveikatingumo Centras

Šis nuostabus dizainas yra sidabro dizaino apdovanojimo laimėtojas mados, drabužių ir drabužių dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti sidabro apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, novatoriškų, originalių ir kūrybingų mados, drabužių ir drabužių dizaino darbų.

Dienos dizaineris

Geriausi pasaulyje dizaineriai, menininkai ir architektai.

Geras dizainas nusipelno didelio pripažinimo. Kasdien mums malonu pristatyti nuostabius dizainerius, kurie kuria originalius ir novatoriškus dizainus, nuostabią architektūrą, stilingą madą ir kūrybingą grafiką. Šiandien pristatome jums vieną didžiausių pasaulyje dizainerių. Šiandien patikrinkite apdovanojimus pelniusį dizaino paketą ir pasisemkite savo kasdienio dizaino įkvėpimo.