Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Prekės Ženklo Identitetas, Prekės Ženklo Strategijos

babyfirst

Prekės Ženklo Identitetas, Prekės Ženklo Strategijos BĮ tarp užsienio ir Kinijos įmonių, mažmeninės prekybos mažmeninės prekybos kūdikių priežiūros prekėmis žemyninės Kinijos rinkai. dizainas sklandžiai sujungia vakarietiškus ir kinietiškus, šiuolaikinius ir tradicinius, kultūrinius ir socialinius elementus. Kinietiška tradicija yra suvynioti naujagimius į raudoną audinį ar drabužius, kad kūdikiui pasisektų (raudona spalva yra sėkmės spalva). žindukas yra atpažįstamai vakarietiškas. šis dizainas atspindi modernumo siekį ir gerbia tradicijas. mes taip pat užfiksuojame, kaip vaikai yra branginami atsižvelgiant į „vieno vaiko“ politiką Kinijoje.

Projekto pavadinimas : babyfirst, Dizainerių vardas : brian LAU lilian CHAN, Kliento vardas : .

babyfirst Prekės Ženklo Identitetas, Prekės Ženklo Strategijos

Šis geras dizainas yra dizaino apdovanojimo laureatas pakuočių dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, inovatyvių, originalių ir kūrybingų pakuočių dizaino darbų.

Dienos dizaino legenda

Legendiniai dizaineriai ir jų apdovanoti darbai.

Dizaino legendos yra nepaprastai garsūs dizaineriai, kurie savo gerų dizainų dėka pagerina mūsų pasaulį. Atraskite legendinius dizainerius ir jų novatoriškus gaminių dizainus, originalius meno kūrinius, kūrybinę architektūrą, išskirtinius mados dizainus ir dizaino strategijas. Mėgaukitės ir tyrinėkite originalius visame pasaulyje apdovanotų dizainerių, menininkų, architektų, novatorių ir prekės ženklų dizaino darbus. Įkvėpkite kūrybinių dizainų.