Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Stalčių, Kėdžių Ir Stalų Kombo

Ludovico Office

Stalčių, Kėdžių Ir Stalų Kombo Kaip ir „Ludovico“ pagrindinių baldų atveju, šios biuro versijos, kuriai būdingas apvainikavimas, principas yra tas pats - slėpti pilną kėdę stalčiuje, kai kėdė nepastebima, o laikoma pagrindinio baldo dalimi. Dauguma manys, kad kėdės yra dar keli stalčiai. Tik atsitraukę pamatome kėdę, išeinančią iš tokios perpildytos erdvės, užpildytos stalčiais. Didžiulis įkvėpimas buvo apsilankymas Pittamiglio kastoje ir visos jos simbolinės, paslėptos žinutės, taip pat paslėptos ir netikėtos durys ar pilnos patalpos.

Projekto pavadinimas : Ludovico Office, Dizainerių vardas : Claudio Sibille, Kliento vardas : Sibille.

Ludovico Office Stalčių, Kėdžių Ir Stalų Kombo

Šis puikus dizainas yra aukso dizaino apdovanojimo laureatas apšvietimo gaminiuose ir apšvietimo projektų dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti auksinius apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, norėdami atrasti daugybę kitų naujų, inovatyvių, originalių ir kūrybingų apšvietimo produktų bei apšvietimo projektų dizaino darbų.

Dienos dizaineris

Geriausi pasaulyje dizaineriai, menininkai ir architektai.

Geras dizainas nusipelno didelio pripažinimo. Kasdien mums malonu pristatyti nuostabius dizainerius, kurie kuria originalius ir novatoriškus dizainus, nuostabią architektūrą, stilingą madą ir kūrybingą grafiką. Šiandien pristatome jums vieną didžiausių pasaulyje dizainerių. Šiandien patikrinkite apdovanojimus pelniusį dizaino paketą ir pasisemkite savo kasdienio dizaino įkvėpimo.