Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Šeimos Prekybos Centras

Funlife Plaza

Šeimos Prekybos Centras „Funlife Plaza“ yra šeimos laisvalaikio ir švietimo centras. Siekiama sukurti lenktyninių automobilių koridorių, kad vaikai galėtų važiuoti automobiliais, kai tėvai apsiperka, namelis medyje, kuriame vaikai saugosi ir žaidžia viduje, „lego“ lubos su paslėptu prekybos centro pavadinimu, įkvepiančios vaikų fantazijos. Paprastas baltas fonas su raudona, geltona ir mėlyna spalvomis leiskite vaikams jį piešti ir spalvoti ant sienų, grindų ir tualeto!

Interjero Dizainas

Suzhou MZS Design College

Interjero Dizainas Šis projektas yra Sudžou, kuris yra gerai žinomas pagal tradicinį kinų sodo dizainą. Dizainerė stengėsi sutelkti tiek savo modernistinius jausmus, tiek Sudžou liaudies kalbą. Dizainas pasižymi tradicinės Sudžou architektūros užuominomis, naudojant baltas gipso sienas, mėnulio duris ir įmantrią sodo architektūrą, siekiant iš naujo įsivaizduoti Sudžou liaudies kalbą šiuolaikiniame kontekste. Su studentų dalyvavimu buvo iš naujo sukurtas perdirbtas šakas, bambuko ir šiaudų virves, o tai suteikė ypatingą reikšmę šiai švietimo erdvei.

Pranešimų Kėdė

Kepler 186f

Pranešimų Kėdė Struktūrinis „Kepler-186f“ kėdės pagrindas yra iš plieninės vielos lituota grotelė, prie kurios žalvario rankovių pagalba tvirtinami iš ąžuolo iškirpti elementai. Įvairūs armatūros naudojimo variantai derinami su medžio drožyba ir juvelyro elementais. Šis meno objektas yra eksperimentas, kuriame derinami skirtingi estetiniai principai. Tai būtų galima apibūdinti kaip „barbarišką ar naują baroką“, kuriame derinamos grubios ir išskirtinės formos. Dėl improvizacijos „Kepler“ tapo daugiasluoksniu, apgaubtu potekstėmis ir naujomis detalėmis.

Parametrinis Dizainas

Titanium Choker

Parametrinis Dizainas Dizainu IOU naudoja 3D modeliavimo programinę įrangą, kad sukurtų parametrinius modelius, panašius į stilių, kuriuo Zaha Hadid laimėjo architektūros pasaulį. Iš esmės IOU pateikia išskirtinius titano dirbinius su 18 karatų aukso logotipais. Titanas yra karščiausias papuošaluose, tačiau su juo sunku dirbti. Dėl savo unikalių savybių kūriniai tampa ne tik labai lengvi, bet ir suteikia galimybę juos padaryti beveik bet kokiomis spektro spalvomis.

„Follow Focus Ad-On“

ND Lens Gear

„Follow Focus Ad-On“ „ND LensGear“ tiksliai centruoja save į skirtingo skersmens lęšius. ND „LensGear“ serija aprėpia visus objektyvus taip, kaip nėra kitų „LensGear“. Be pjovimo ir lenkimo: nebereikia atsuktuvų, susidėvėjusių diržų ar erzinančių likusių diržų, kurie išsikiša. Viskas tinka kaip žavesys. Ir dar vienas pliusas - be įrankių! Protingo dizaino dėka jis švelniai ir tvirtai sukoncentruotas aplink objektyvą.

Adapterių Sistema Profesionaliam Filmavimui

NiceDice

Adapterių Sistema Profesionaliam Filmavimui „NiceDice-System“ yra pirmasis daugiafunkcis adapteris fotoaparatų pramonėje. Dėl to labai malonu pritvirtinti įrangą su skirtingais skirtingų gamintojų montavimo standartais - tokias kaip žibintai, monitoriai, mikrofonai ir siųstuvai - prie fotoaparato tiksliai taip, kaip reikia pagal situaciją. Net naujus besikeičiančius montavimo standartus arba naujai įsigytą įrangą galima lengvai integruoti į ND sistemą, tik įsigyjant naują adapterį.