Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Nešiojamasis Garsiakalbis

Seda

Nešiojamasis Garsiakalbis Seda yra intelekto technologijų bazės funkcinis įrenginys. Rašiklio laikiklis centre yra erdvės organizatorius. Be to, skaitmeninės funkcijos, tokios kaip USB prievadas ir „Bluetooth“ jungtis, daro jį pritaikytą nešiojamam grotuvui ir garsiakalbiui, turinčiam namų zoną. Šviesos juosta, įterpta į išorinį korpusą, veikia kaip stalo lemputė. Be to, dėl patrauklios prabangos išvaizdos ji tampa tokia patraukli, kad namų apyvokos reikmenys gali būti naudojami interjero dizaine. Be to, erdvės geresnis panaudojimas yra viena iš esminių Sedos savybių.

Biuras

Phuket VIP Mercury

Biuras Remdamasi atvirumo ir nuodugnaus prekės ženklo tyrinėjimais, ištyrė dizainą ir sukūrė vizualinį vizualumo išplėtimo ir prekės ženklo pasakojimo integravimą su planeta kaip pagrindiniu kūrybiniu elementu. Plane buvo išspręstos šios trys naujos vizualinės minties problemos: Erdvės atvirumo ir funkcijų pusiausvyra; Erdvės funkcinių sričių padalijimas ir derinimas; Pagrindinio erdvinio stiliaus dėsningumas ir kaita.

Svetainė

Travel

Svetainė Dizainas naudojo minimalistinį stilių, kad nebūtų perkrauta vartotojo patirtis nereikalinga informacija. Taip pat labai sunku naudoti minimalizmo stilių kelionių industrijoje, nes kartu su paprastu ir aiškiu dizainu vartotojas turi gauti išsamią informaciją apie savo keliones, o tai nėra lengva derinti.

Kavos Puodelis Ir Lėkštė

WithDelight

Kavos Puodelis Ir Lėkštė Kavos pusėje patiekiami kąsnio dydžio saldūs patiekalai yra daugelio skirtingų kultūrų dalis, nes yra paprotys patiekti puodelį kavos su turkiškais skanėstais Turkijoje, biscotti Italijoje, churros Ispanijoje ir datulėmis Arabijoje. Tačiau įprastose lėkštėse šie skanėstai slysta link karštos kavos puodelio ir prilimpa arba sušlapo nuo kavos išsiliejimo. Norėdami to išvengti, šiame kavos puodelyje yra lėkštė su specialiais plyšiais, laikančiais kavos patiekalus vietoje. Kadangi kava yra vienas iš esminių karštų gėrimų, kasdieniame gyvenime svarbu gerinti kavos gėrimo kokybę.

Prekės Ženklo Formavimas Ir Pakavimas

Leman Jewelry

Prekės Ženklo Formavimas Ir Pakavimas „Leman Jewelry“ naujos tapatybės vizualinis sprendimas buvo visiškai nauja sistema, leidžianti prabangai, išskirtiniam, tačiau rafinuotam ir minimaliam jausmui atskleisti. Naujasis logotipas, įkvėptas „Leman“ darbo proceso, jų haute couture dizaino paslaugos, apipavidalinant visas deimanto formas, supantis žvaigždės arba kibirkšties simbolį, sukuria rafinuotą simbolį ir taip pat atkartoja šviečiantį deimanto efektą. Vėliau visos papildomos medžiagos buvo pagamintos su aukštos kokybės detalėmis, kad būtų pabrėžtas ir praturtintas visų naujų prekės ženklo vaizdinių elementų prabanga.

Paroda

LuYu

Paroda Menas daro įtaką gyvenimui, o gyvenimas giliai atspindi ir interpretuoja meną. Atstumas tarp meno ir gyvenimo gali būti kasdienis į darbą ir atgal. Jei atsargiai valgote kiekvieną patiekalą, savo gyvenimą galite paversti menu. Dizainerio kūryba taip pat yra menas, kuris gaminamas pagal jo paties mintis. Technika yra įrankiai, o išraiškos yra rezultatai. Tik turint minčių, bus tikrai gerų darbų.