Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Kalendorius

Calendar 2014 “Town”

Kalendorius Miestas yra popierinių amatų rinkinys su dalimis, kurias galima laisvai surinkti į kalendorių. Sudėkite įvairių formų pastatus ir mėgaukitės savo mažo miesto kūrimu. Kokybiški dizainai gali pakeisti erdvę ir pakeisti jos vartotojų mintis. Jie siūlo patogumą pamatyti, laikyti ir naudoti. Juos užburia lengvumas ir staigmenos elementas, praturtinantis erdvę. Originalūs mūsų produktai yra sukurti naudojant „Gyvenimo su dizainu“ koncepciją.

Kalendorius

Calendar 2014 “Farm”

Kalendorius „Farm“ popieriaus amatų rinkinį lengva surinkti. Nereikia klijų ar žirklių. Surinkite, pritvirtindami dalis tuo pačiu ženklu. Kiekvienas gyvūnas bus dviejų mėnesių kalendorius. Kokybiški dizainai gali pakeisti erdvę ir pakeisti jos vartotojų mintis. Jie siūlo patogumą pamatyti, laikyti ir naudoti. Juos užburia lengvumas ir staigmenos elementas, praturtinantis erdvę. Originalūs mūsų produktai yra sukurti naudojant „Gyvenimo su dizainu“ koncepciją.

Kalendorius

Calendar 2014 “Botanical Life”

Kalendorius Botaninis gyvenimas yra kalendorius, kuriame viename lape pabrėžiamas gražus augalų gyvenimas. Atidarykite lapą ir pastatykite ant pagrindo, kad galėtumėte mėgautis įvairiais augalų iššokančiaisiais langais. Kokybiški dizainai gali pakeisti erdvę ir pakeisti jos vartotojų mintis. Jie siūlo patogumą pamatyti, laikyti ir naudoti. Juos užburia lengvumas ir staigmenos elementas, praturtinantis erdvę. Originalūs mūsų produktai yra sukurti naudojant „Gyvenimo su dizainu“ koncepciją.

Žinučių Kortelė

Pop-up Message Card “Leaves”

Žinučių Kortelė Lapai yra žinučių kortelės su iššokančių lapų motyvais. Pagyvinkite savo pranešimus išraiškingu sezoninės žalumos atspalviu. Komplekte yra keturios skirtingos kortelės su keturiais vokais. Kokybiški dizainai gali pakeisti erdvę ir pakeisti jos vartotojų mintis. Jie siūlo patogumą pamatyti, laikyti ir naudoti. Juos užburia lengvumas ir staigmenos elementas, praturtinantis erdvę. Originalūs mūsų produktai yra sukurti naudojant „Gyvenimo su dizainu“ koncepciją.

Kalendorius

Calendar 2014 “ZOO”

Kalendorius Popierinių amatų rinkinį „ZOO“ lengva surinkti. Nereikia klijų ar žirklių. Surinkite, pritvirtindami dalis tuo pačiu ženklu. Kiekvienas gyvūnas bus dviejų mėnesių kalendorius. Kokybiški dizainai gali pakeisti erdvę ir pakeisti jos vartotojų mintis. Jie siūlo patogumą pamatyti, laikyti ir naudoti. Juos užburia lengvumas ir staigmenos elementas, praturtinantis erdvę. Originalūs mūsų produktai yra sukurti naudojant „Gyvenimo su dizainu“ koncepciją.

Kalendorius

Calendar 2014 “Safari”

Kalendorius „Safari“ yra popierinių amatų gyvūnų kalendorius. Nuimkite ir surinkite 6 lapus su 2 mėnesio kalendoriais šonuose. Sulenkite kėbulą ir jungčių dalis išilgai raukšlių, pažiūrėkite į žymes ant jungčių ir priklijuokite, kaip parodyta. Kokybiški dizainai gali pakeisti erdvę ir pakeisti jos vartotojų mintis. Jie siūlo patogumą pamatyti, laikyti ir naudoti. Juos užburia lengvumas ir staigmenos elementas, praturtinantis erdvę. Originalūs mūsų produktai yra sukurti naudojant „Gyvenimo su dizainu“ koncepciją.