Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Šrifto Dizainas

Monk Font

Šrifto Dizainas Vienuolis siekia pusiausvyros tarp humanistinių sans serifų atvirumo ir įskaitomumo bei labiau sureguliuoto kvadratinio sans serifo pobūdžio. Nors iš pradžių buvo sukurtas kaip lotyniškas šriftas, anksti buvo nuspręsta, kad reikia platesnio dialogo, kad būtų įtraukta versija arabiškai. Tiek lotynų, tiek arabų kalba suformuluoti tą patį loginį pagrindą ir bendros geometrijos idėją. Lygiagretaus projektavimo proceso stiprumas leidžia suderinti abi kalbas ir harmoniją. Tiek arabai, tiek lotyniškai dirba sklandžiai, turėdami bendrus skaitiklius, stiebo storį ir lenktas formas.

Projekto pavadinimas : Monk Font, Dizainerių vardas : Paul Robb, Kliento vardas : Salt & Pepper.

Monk Font Šrifto Dizainas

Šis nuostabus dizainas yra sidabro dizaino apdovanojimo laimėtojas mados, drabužių ir drabužių dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti sidabro apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, novatoriškų, originalių ir kūrybingų mados, drabužių ir drabužių dizaino darbų.

Dienos dizaino komanda

Geriausios pasaulyje dizaino komandos.

Kartais jums reikia labai didelės talentingų dizainerių komandos, kad sugalvotumėte tikrai puikius dizainus. Kasdien mes pasižymime savita apdovanojimais apdovanota novatoriško ir kūrybingo dizaino komanda. Tyrinėkite ir atraskite originalią ir kūrybingą architektūros, gero dizaino, mados, grafikos dizaino ir dizaino strategijos projektus iš viso pasaulio dizaino komandų. Pasisemkite įkvėpimo originalių didžiųjų dizainerių kūrinių.