Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Knygynas

Guiyang Zhongshuge

Knygynas Su kalnuotais koridoriais ir stalaktitinėmis grotomis atrodančiomis knygų lentynomis knygynas supažindina skaitytojus su Karsto olos pasauliu. Tokiu būdu projektavimo komanda suteikia fantastišką vaizdinę patirtį, tuo pačiu paskleisdama vietines ypatybes ir kultūrą didesnei miniai. Guiyang Zhongshuge buvo kultūros vertybė ir miesto orientyras Guiyang mieste. Be to, tai taip pat užpildo kultūrinės atmosferos spragas Guijange.

Projekto pavadinimas : Guiyang Zhongshuge, Dizainerių vardas : Li Xiang, Kliento vardas : X+Living.

Guiyang Zhongshuge Knygynas

Šis išskirtinis dizainas yra platinos dizaino apdovanojimo laimėtojas žaislų, žaidimų ir pomėgių gaminių dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti platinos apdovanojimą pelniusių dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, inovatyvių, originalių ir kūrybingų žaislų, žaidimų ir pomėgių gaminių projektavimo darbų.

Dienos dizaino interviu

Pokalbiai su garsiausiais pasaulio dizaineriais.

Perskaitykite naujausius dizaino žurnalisto ir visame pasaulyje garsių dizainerių, menininkų ir architektų pokalbius apie dizainą, kūrybiškumą ir naujoves. Peržiūrėkite naujausius garsių dizainerių, menininkų, architektų ir novatorių dizaino projektus ir apdovanojimus. Atraskite naujų įžvalgų apie kūrybiškumą, inovacijas, menus, dizainą ir architektūrą. Sužinokite apie puikių dizainerių projektavimo procesus.