Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Linksmas Namas Vaikams

Fun house

Linksmas Namas Vaikams Šis pastatas skirtas vaikams mokytis ir žaisti, o tai yra labai įdomus namas iš super tėvo. Dizaineris derino sveikas medžiagas ir saugos formas, kad būtų nuostabi ir įdomi erdvė. Jie bandė pasidaryti patogų ir šiltą vaikų žaidimų namą, stengėsi suaktyvinti tėvų ir vaikų santykius. Užsakovas liepė dizaineriui pasiekti 3 tikslus, kurie buvo: (1) natūralios ir saugos medžiagos, (2) padaryti vaikus ir tėvus laimingais ir (3) pakankamai saugojimo vietos. Dizainerė rado paprastą ir aiškų metodą, kaip pasiekti tikslą, kuris yra namai, pati vaikų erdvės pradžia.

Projekto pavadinimas : Fun house, Dizainerių vardas : Jianhe Wu, Kliento vardas : TYarchistudio.

Fun house Linksmas Namas Vaikams

Šis puikus dizainas yra aukso dizaino apdovanojimo laureatas apšvietimo gaminiuose ir apšvietimo projektų dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti auksinius apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, norėdami atrasti daugybę kitų naujų, inovatyvių, originalių ir kūrybingų apšvietimo produktų bei apšvietimo projektų dizaino darbų.

Dienos dizaino legenda

Legendiniai dizaineriai ir jų apdovanoti darbai.

Dizaino legendos yra nepaprastai garsūs dizaineriai, kurie savo gerų dizainų dėka pagerina mūsų pasaulį. Atraskite legendinius dizainerius ir jų novatoriškus gaminių dizainus, originalius meno kūrinius, kūrybinę architektūrą, išskirtinius mados dizainus ir dizaino strategijas. Mėgaukitės ir tyrinėkite originalius visame pasaulyje apdovanotų dizainerių, menininkų, architektų, novatorių ir prekės ženklų dizaino darbus. Įkvėpkite kūrybinių dizainų.