Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Kavinė

Hunters Roots

Kavinė Reaguojant į šiuolaikišką, švarų estetiką, buvo sukurtas interjeras, kurį įkvėpė abstrakčios formos medinės vaisių dėžutės. Dėžutės užpildo erdves ir sukuria svaiginančią, beveik olą primenančią skulptūrinę formą, tačiau tokią, kuri būtų pagaminta iš paprastų ir tiesių geometrinių formų. Rezultatas - švari ir kontroliuojama erdvinė patirtis. Protingas dizainas taip pat padidina ribotą erdvę, praktinius įrenginius paversdamas dekoratyvinėmis savybėmis. Šviestuvai, spintelės ir lentynos prisideda prie dizaino idėjos ir skulptūrinio vaizdo.

Projekto pavadinimas : Hunters Roots, Dizainerių vardas : Kei Kitayama, Kliento vardas : Hunters' Roots.

Hunters Roots Kavinė

Šis puikus dizainas yra aukso dizaino apdovanojimo laureatas apšvietimo gaminiuose ir apšvietimo projektų dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti auksinius apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, norėdami atrasti daugybę kitų naujų, inovatyvių, originalių ir kūrybingų apšvietimo produktų bei apšvietimo projektų dizaino darbų.

Dienos dizaineris

Geriausi pasaulyje dizaineriai, menininkai ir architektai.

Geras dizainas nusipelno didelio pripažinimo. Kasdien mums malonu pristatyti nuostabius dizainerius, kurie kuria originalius ir novatoriškus dizainus, nuostabią architektūrą, stilingą madą ir kūrybingą grafiką. Šiandien pristatome jums vieną didžiausių pasaulyje dizainerių. Šiandien patikrinkite apdovanojimus pelniusį dizaino paketą ir pasisemkite savo kasdienio dizaino įkvėpimo.