Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Epinefrino Injektorius

EpiShell

Epinefrino Injektorius „EpiShell“ yra ne tik medicinos prietaisas kasdieniame vežėjų gyvenime, bet ir draugiškas gyvenimo pagalbininkas. Tai yra į vartotoją orientuotas sprendimas, skirtas epinefrino injektorių nešikliams, siekiant sumažinti vartotojų baimę naudotis injektoriais, priminti pacientams, kad nešiojasi jį kasdien, ir intuityviau atlikti injekciją avarinės situacijos metu. Jame yra integruotas mobiliojo telefono įkroviklis, „Bluetooth“ ryšys, nurodymai balsu ir keičiamas išorinis apvalkalas. Išmaniajame telefone esančia „App“ programa vartotojai gali lengvai valdyti jo funkcijas, tokias kaip IFU, „Bluetooth“ ryšys, avarinis kontaktas ir „Refill / Exp“.

Projekto pavadinimas : EpiShell, Dizainerių vardas : Hong Ying Guo, Kliento vardas : .

EpiShell Epinefrino Injektorius

Šis geras dizainas yra dizaino apdovanojimo laureatas pakuočių dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, inovatyvių, originalių ir kūrybingų pakuočių dizaino darbų.

Dienos dizaino legenda

Legendiniai dizaineriai ir jų apdovanoti darbai.

Dizaino legendos yra nepaprastai garsūs dizaineriai, kurie savo gerų dizainų dėka pagerina mūsų pasaulį. Atraskite legendinius dizainerius ir jų novatoriškus gaminių dizainus, originalius meno kūrinius, kūrybinę architektūrą, išskirtinius mados dizainus ir dizaino strategijas. Mėgaukitės ir tyrinėkite originalius visame pasaulyje apdovanotų dizainerių, menininkų, architektų, novatorių ir prekės ženklų dizaino darbus. Įkvėpkite kūrybinių dizainų.