Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Kėdė

Everyday chair

Kėdė Meistras Bruno Munari teigė, kad pasaulyje „kėdžių yra daugiau nei asilų“. Kodėl tada nupiešti kitą kėdę? Jau yra daug gerų kėdžių, kai kurios blogos, kai kurios patogios, kitos šiek tiek mažiau. Taigi, įsivaizduojant objektą, kuris bėgtų iš bet kokio stiliaus, pasakojančio mažą istoriją, užgniauždamas šypseną, buvo galvojama apie kasdienę kėdę. Įdomu, kad neišskirdami nei įsitikinimų, nei nusileidimo, visi kiekvieną dieną su pasitenkinimu sėdi ant baltos keramikos kėdės ... Jos žaismingas personažas tampa kvietimu atsisėsti, norint šiek tiek laiko atsipalaiduoti.

Projekto pavadinimas : Everyday chair, Dizainerių vardas : Federico Traverso, Kliento vardas : MYYOUR.

Everyday chair Kėdė

Šis puikus dizainas yra bronzinio dizaino apdovanojimo laimėtojas architektūros, pastatų ir konstrukcijų projektavimo konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti bronzos apdovanojimą pelniusį dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, novatoriškų, originalių ir kūrybingų architektūros, pastatų ir konstrukcijų projektavimo darbų.

Dienos dizaineris

Geriausi pasaulyje dizaineriai, menininkai ir architektai.

Geras dizainas nusipelno didelio pripažinimo. Kasdien mums malonu pristatyti nuostabius dizainerius, kurie kuria originalius ir novatoriškus dizainus, nuostabią architektūrą, stilingą madą ir kūrybingą grafiką. Šiandien pristatome jums vieną didžiausių pasaulyje dizainerių. Šiandien patikrinkite apdovanojimus pelniusį dizaino paketą ir pasisemkite savo kasdienio dizaino įkvėpimo.