Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Firmos Identitetas

10 Year Logo

Firmos Identitetas Trumpas tikslas buvo sukurti logotipą, kuris ne tik atspindėtų „3M ™“ poliarizuojančią šviesą, bet ir parduotų jį kaip aukščiausios klasės stalo lempų prekės ženklą. Pasitelkiant akis raminančių šviesos spindulių persidengimo idėją, atspindinčią anti-akinimo patirtį. Persidengimai yra suprojektuoti taip, kad vaizduoja fejerverkų šventę. Skaičius dešimt atsispindi prieš grafiką, parodant skaitmenų ryškumą ten, kur dėl atspindžio nėra atspindžio. Aukso ir sidabro spalvos yra naudojamos siekiant išskirtinės lempos savybės, kokybės ir paties prekės ženklo technologijos.

Projekto pavadinimas : 10 Year Logo, Dizainerių vardas : Lawrens Tan, Kliento vardas : 3M Polarizing Light.

10 Year Logo Firmos Identitetas

Šis geras dizainas yra dizaino apdovanojimo laureatas pakuočių dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, inovatyvių, originalių ir kūrybingų pakuočių dizaino darbų.

Dienos dizaino komanda

Geriausios pasaulyje dizaino komandos.

Kartais jums reikia labai didelės talentingų dizainerių komandos, kad sugalvotumėte tikrai puikius dizainus. Kasdien mes pasižymime savita apdovanojimais apdovanota novatoriško ir kūrybingo dizaino komanda. Tyrinėkite ir atraskite originalią ir kūrybingą architektūros, gero dizaino, mados, grafikos dizaino ir dizaino strategijos projektus iš viso pasaulio dizaino komandų. Pasisemkite įkvėpimo originalių didžiųjų dizainerių kūrinių.