Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Komercinė Ir Administracinė

Sina Complex

Komercinė Ir Administracinė Pagal planą projektas buvo pradėtas kvėpuojant plaučiais, liečiamais po atviru dangumi, taip pat mėgaujantis oro filtravimo augmenija, todėl buvo bandoma tęsti šią tendenciją visoje serijoje. Taip pat įvairiuose aukščiuose buvo suformuotos kai kurios miesto stebėjimo vietos. Šios vietos buvo apsuptos kriauklių (augmenija ir dizainas) ir iš viso tai suteikia filtruoti vaizdus iš šių elementų auditorijai tiek iš vidaus, tiek iš išorės, kad būtų sumažintas fizinės ir vizualinės taršos intensyvumas.

Projekto pavadinimas : Sina Complex, Dizainerių vardas : Mahdi Mahdavi,Babak Ahangar Azizi, Kliento vardas : Towseeh Sina Company .

Sina Complex Komercinė Ir Administracinė

Šis puikus dizainas yra bronzinio dizaino apdovanojimo laimėtojas architektūros, pastatų ir konstrukcijų projektavimo konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti bronzos apdovanojimą pelniusį dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, novatoriškų, originalių ir kūrybingų architektūros, pastatų ir konstrukcijų projektavimo darbų.