Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Šviesoforo Signalas

Don Luis

Šviesoforo Signalas „Daugelis šalių pradėjo įgyvendinti politiką, skatinančią vaikščioti kaip svarbią transporto rūšį. Pėsčiųjų rizika padidėja, kai važiuojamosios kelio dalies konstrukcijoje neplanuojami ir nėra numatyti eismo reguliavimo mechanizmai, skirti pėstiesiems atskirti nuo transporto priemonių. Apskaičiuota, kad eismo įvykiai kainuoja nuo 1 iki 2% bendrojo nacionalinio produkto “(PSO). „Don Luis“ yra trimatis šviesoforo signalas, jungiantis geltoną 2D liniją, nudažytą ant šaligatvio, siekiant išvengti pėsčiųjų perėjimo gatve kitoje nei zebra vietoje. Sukurtas remiantis ne tik estetinėmis gairėmis, bet ir sociokultūrine analize.

Projekto pavadinimas : Don Luis, Dizainerių vardas : CasBeVilla Team, Kliento vardas : CasBeVilla Team.

Don Luis Šviesoforo Signalas

Šis geras dizainas yra dizaino apdovanojimo laureatas pakuočių dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, inovatyvių, originalių ir kūrybingų pakuočių dizaino darbų.

Dienos dizainas

Nuostabus dizainas. Geras dizainas. Geriausias dizainas.

Geri dizainai sukuria vertę visuomenei. Kasdien pristatome specialų dizaino projektą, kuris demonstruoja dizaino kompetenciją. Šiandien mums malonu pristatyti apdovanojimus pelniusį dizainą, kuris daro teigiamą įspūdį. Kasdien pristatysime daugiau puikių ir įkvepiančių dizainų. Būtinai apsilankykite pas mus kasdien, kad galėtumėte pasidžiaugti naujais geriausio dizaino gaminiais ir didžiausių dizainerių projektais visame pasaulyje.