Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Prabangūs Batai

Conspiracy - Sandal shaped jewels-

Prabangūs Batai Gianluca Tamburini „sandalų / formos brangenybių“ linija, vadinama „Conspiracy“, buvo įkurta 2010 m. Kulnai ir padai yra pagaminti iš tokių medžiagų kaip lengvas aliuminis ir titanas, kurie liejami skulptūrine forma. Tada batų siluetas išryškinamas pusbrangiais akmenimis ir kitais dosniais papuošimais. Aukštosios technologijos ir pažangiausios medžiagos sudaro šiuolaikinę skulptūrą, turinčią sandalo formą, tačiau kurioje vis dar matomas kvalifikuotų italų amatininkų prisilietimas ir patirtis.

Projekto pavadinimas : Conspiracy - Sandal shaped jewels-, Dizainerių vardas : Gianluca Tamburini, Kliento vardas : Conspiracy by Gianluca Tamburini.

Conspiracy - Sandal shaped jewels- Prabangūs Batai

Šis išskirtinis dizainas yra platinos dizaino apdovanojimo laimėtojas žaislų, žaidimų ir pomėgių gaminių dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti platinos apdovanojimą pelniusių dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, inovatyvių, originalių ir kūrybingų žaislų, žaidimų ir pomėgių gaminių projektavimo darbų.

Dienos dizaino komanda

Geriausios pasaulyje dizaino komandos.

Kartais jums reikia labai didelės talentingų dizainerių komandos, kad sugalvotumėte tikrai puikius dizainus. Kasdien mes pasižymime savita apdovanojimais apdovanota novatoriško ir kūrybingo dizaino komanda. Tyrinėkite ir atraskite originalią ir kūrybingą architektūros, gero dizaino, mados, grafikos dizaino ir dizaino strategijos projektus iš viso pasaulio dizaino komandų. Pasisemkite įkvėpimo originalių didžiųjų dizainerių kūrinių.