Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Logotipas

Samadara Ginige Personal Identity

Logotipas „Samadara Ginige“ asmenybė (logotipas) yra paprastumo ir rafinuotumo simbolis. Stilinga monograma, kurioje yra jos inicialai „s“ ir „g“, buvo parodyta daugelyje galerijų ir straipsnių. Jos logotipu, nupieštu viena linija, abi raidės yra kūrybiškai sujungtos ir susipynusios, atskleidžiančios jos vaizduotės projektavimo įgūdžius su moteriškumo jausmu. „Samadara“ yra ir dizaineris, ir kūrėjas. Bendras dizainas mums primena begalybės simbolį, vaizduojantį jos sugebėjimą pateikti sprendimus iki galo, pradedant dizainu ir baigiant kūrimu.

Projekto pavadinimas : Samadara Ginige Personal Identity, Dizainerių vardas : Samadara Ginige, Kliento vardas : Samadara Ginige.

Samadara Ginige Personal Identity Logotipas

Šis puikus dizainas yra bronzinio dizaino apdovanojimo laimėtojas architektūros, pastatų ir konstrukcijų projektavimo konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti bronzos apdovanojimą pelniusį dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, novatoriškų, originalių ir kūrybingų architektūros, pastatų ir konstrukcijų projektavimo darbų.

Dienos dizaineris

Geriausi pasaulyje dizaineriai, menininkai ir architektai.

Geras dizainas nusipelno didelio pripažinimo. Kasdien mums malonu pristatyti nuostabius dizainerius, kurie kuria originalius ir novatoriškus dizainus, nuostabią architektūrą, stilingą madą ir kūrybingą grafiką. Šiandien pristatome jums vieną didžiausių pasaulyje dizainerių. Šiandien patikrinkite apdovanojimus pelniusį dizaino paketą ir pasisemkite savo kasdienio dizaino įkvėpimo.