Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Elektrinis Dviratis

ICON E-Flyer

Elektrinis Dviratis ICON ir „Vintage Electric“ bendradarbiavo kurdami šį nesenstantį elektrinį dviratį. Suprojektuotas ir pastatytas nedidelio tūrio Kalifornijoje, „ICON E-Flyer“ siuva senovinį dizainą su moderniu funkcionalumu, kad būtų sukurtas išskirtinis ir pajėgus asmeninio transporto sprendimas. Funkcijos apima 35 mylių nuotolį, 22 MPH didžiausią greitį (35 MPH lenktynių režime!) Ir dviejų valandų įkrovimo laiką. Išorinė USB jungtis ir įkrovimo jungties taškas, regeneracinis stabdymas ir aukščiausios kokybės komponentai visame. www.iconelectricbike.com

Projekto pavadinimas : ICON E-Flyer, Dizainerių vardas : Jonathan Ward & Andrew Davidge, Kliento vardas : ICON.

ICON E-Flyer Elektrinis Dviratis

Šis puikus dizainas yra aukso dizaino apdovanojimo laureatas apšvietimo gaminiuose ir apšvietimo projektų dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti auksinius apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, norėdami atrasti daugybę kitų naujų, inovatyvių, originalių ir kūrybingų apšvietimo produktų bei apšvietimo projektų dizaino darbų.

Dienos dizaino komanda

Geriausios pasaulyje dizaino komandos.

Kartais jums reikia labai didelės talentingų dizainerių komandos, kad sugalvotumėte tikrai puikius dizainus. Kasdien mes pasižymime savita apdovanojimais apdovanota novatoriško ir kūrybingo dizaino komanda. Tyrinėkite ir atraskite originalią ir kūrybingą architektūros, gero dizaino, mados, grafikos dizaino ir dizaino strategijos projektus iš viso pasaulio dizaino komandų. Pasisemkite įkvėpimo originalių didžiųjų dizainerių kūrinių.